Friday, August 27, 2010

KHAIRY NAK KELUAR UMNO MASUK PAKATAN RAKYAT

Sumber :Medan Info Kita


Fakta buat Siti Khairiyah Jamaludin aka Khairy Jamaludin aka Ketua Pemuda UMNO M'sia.

1. Melayu tak pedulu kalau khairy nak keluar UMNO... malahan merasakan lebih baik kerana anda merupakan liabiliti buat UMNO & BN.

2. Ya! MAJORITI ahli UMNO menyokong PERKASA... menyokong perkasa kerana UMNO khasnya pemuda bukan lagi dahan yang Kaum Melayu boleh harapkan... UMNO kini bacul dan penakut! Hak melayu digadai satu persatu untuk Kaum lain... kalau melayu pertahan hak dikatakan perkauman tapi kalau cina cabar hapus kan hak melayu dibiarkan dengan alasan keadilan sosial... yang bangsat! UMNO bersekongkol merelakan... so Khairi boleh keluar dari UMNO!

3. Bukan UMNO ditenggelamkan PERKASA... sebaliknya UMNO malas... lemah... lembik dan TIDAK BUAT KERJA! terutama Pemuda UMNO yang asyik mengutip projek sana sini... duit nak... kerja taknak... dibawah khairy merupakan zaman kegelapan Pemuda UMNO selepas zaman gelap yang diwarisi dari Hishamuddin (Menteri Amaran & Minta Maaf)... jangan salahkan orang lain kalau diri sendiri tak perform!

4. Janganlah bercakap bab terlus kalau pada zaman bapak mertua anda berkuasa anda dan kroni menyamun kerajaan senyap-senyap... apa yang tak terlus lagi di pihak kerajaan... adakah anda mahu berkongsi idea dengan pebangkang iaitu " kalau projek dapat pada kami baru kira terlus" itu macamka???

5. Pemuda hilang keperkasaan... tengok saja gambar dibawah... macam orang bodoh pegi kedutaan serah sumbangan raya... lawak-lawak...


Apa kata letak sahaja jawatan khairy dan biarkan pemangku Ketua Pemuda Umno Malaysia sekarang saudara Razali menjalankan tugas seperti biasa... jangan kacau kalau tak tau...


1 comment:

Anak Omak said...

setuju tu saudara.

mintak link2 skit blog kito

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.