Thursday, August 5, 2010

GEMPAR ANWAR SETUJU YAHUDI DAN US CAMPUR TANGAN DALAM NEGARA - BUKTI ANWAR PROKSI YAHUDI

BUKTI 1 : YAHUDI GESA US CAMPUR TANGAN DEMI ANWAR IBRAHIM, PROKSI YAHUDI DI MALAYSIA... AKA TALI BARUT US DAN YAHUDI ZIONIS LAKNATULLAH

Kes Anwar: Gore, Wolfowitz mahu US campurtangan

Dua bekas 'orang kuat' Amerika Syarikat menggesa kerajaan mereka campur tangan dalam kes perbicaraan liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sedang berlangsung.

Menurut mereka, perbicaraan itu bukan hanya mengancam Anwar tetapi “semua rakyat Malaysia yang bergelut memperjuangkan negara yang lebih bebas” dan menggesa pentadbiran Presiden Barack Obama untuk campur tangan.

“Kami faham berdasarkan pengalaman, isu sensitif seperti ini sebaik-baiknya ditangani secara senyap oleh kerajaan dengan kerajaan.

"Namun, masa semakin suntuk. Detik kebenaran semakin hampir,” kata bekas naib presiden Amerika, Al Gore (kiri) dan bekas timbalan setiausaha pertahanan, Paul Wolfowitz dalam satu rencana pendapat bersama yang disiarkan di Wall Street Journal.

Pentadbiran Obama sebelum ini pernah dibidas kerana membisu berhubung perbicaraan Anwar kerana polisinya untuk berbaik dengan negara-negara Islam.

Kedua-dua Gore dan Wolfowitz (kanan) mengakui mereka mempunyai pendapat yang berbeza sesama mereka, termasuk dengan Anwar dalam banyak perkara termasuk berhubung dasar antarabangsa.

Bagaimanapun mereka yakin bahawa Anwar “komited memperjuangkan nilai-nilai pluralism, toleransi dan kebebasan yang diperlukan oleh Malaysia untuk berkembang.”

Mereka juga berkeyakinan ketua pembangkang itu juga mempunyai kualiti positif sebagai pemimpin, negarawan dan juga kebolehan intelektual.

“Kualiti lain termasuk telus dan terbuka untuk perbahasan, komited terhadap prinsip kebertanggungjawapan dan urus tadbir yang baik serta serius mengenai masa depan negaranya dan juga dunia - juga tidak dilupakan keberanian luar biasanya memperjuangkan apa yang dipercayainya.”

Atas alasan itu, Gore dan Wolfowitz berkata mereka mahu Obama campur tangan kerana dakwaan liwat yang dihadapi oleh Anwar untuk kali kedua “direka” kerana usahanya memperjuangkan reform sosial dan politik.

Menurut mereka, seperti dakwaan liwat pertama yang dilemparkan ke atas Anwar, 10 tahun lalu, perbicaraan kali kedua - selepas pilihan raya umum 2008 yang menyaksikan prestasi cemerlang pembangkang yang menafikan majoriti dua pertiga kerajaan di Parlimen - kali ini juga mempunyai ciri-ciri manipulasi politik.
BUKTI 2: ANWAR MENGALU-ALUKAN DAN SETUJU CADANAGN YAHUDI ZIONIS SUPAYA US CAMPUR TANGAN DALAM NEGARA TERCINTA KITA MALAYSIA... JELAS ANWAR PENGKHIANAT DAN TIDAK PATRIOTIK... RELA NEGARA DILACUR DEMI KEPENTINGAN SENDIRI... INIKAH CIRI PEMIMPIN YANG KITA NAK SOKONG?

ANWAR UCAP TQ KEPADA ZIONIS !

dari laman blog Anwar Ibrahim

Sendiri mau fikirlah kawan-kawan... mau ka semua dasar dan hala tuju kita US dan yahudi tentukan??? dah banyak negara tergadai dan dipaksa mengikut telunjuk US didalangi yahudi... mula mula nak betis kemudian peha sedahnya body-body dia dapat... itulah yahudi...

Moga Allah selamatkan negara kita ... AMIN.
.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.