Friday, November 24, 2017

DEMI DENDAM KUASA MAHATHIR SEMBAH BANDUAN PELIWAT ANWAR MELANCAPI LELAKI LAIN

Dalam sesi dialog town hall bersama anak muda di Petaling Jaya mahathir ditanya jika beliau masih berpegang dengan dakwaan beliau bahawa ketua umum HARAPAN Datuk Seri Anwar Ibrahim telah 'melancapkan lelaki lain'.... Mahathir tak jawab pun ya/tidak... dia punya pusing mak aiii... sah keturunan mamak karala yamen hehehe... sudahlah Mahathir spin berbohong!!!!

Merujuk kepada sidang akhbarnya yang turut dihadiri wartawan luar negara selepas memecat Anwar pada 1998 dimana beliau beritahu ada interbiu wanita yang adakan hubungan seks dan lelaki yang terlibat liwat dengannya dalam proses untuk siasat sendiri dakwaan itu.

Beliau sendiri cakap dalam sidang akhbar itu dari keterangan mereka bahawa bekas timbalannya bukan saja meliwat malah dalam proses itu 'melancapkan lelaki lain'.

 
"Orang seperti ini tidak boleh dibenarkan jadi pemimpin negara seperti Malaysia,"tegasnya. 
 
So tak payahlah kita percaya mahathir betul sokong pakatan... dia sedang perkuda PKR PAN DAP untuk jatuhkan kerajaan BN demi naikkan anak boboi manja kesayangan mukeriz supaya dapa jadi PM heheheheh!!!!

Demi BOBOI manja mukhriz nak jadi PeyeM... Mahathir sanggup menjilat pungkok anwar banduan kaki liwat Yeyehhh!!!! berusaha perkudakan PKR dan Pakatan... kita tengok sapa yang kena!!!




TAK SETUJU ANWAR PELIWAT KAKI MELANCAPI LELAKI LAIN diangkat sebagai PM... sebab terjebak terpaksalah pura-pura main telefon hahahahahah!!! pandai kau mamak kutty hehehehe

Kini berbaik-baik dengan ANwar kononnya... tahukah anda apa yang dibincangkan?

SUMBER BACA SINI : https://www.malaysiakini.com/news/402844

RAJA BAPAK NEPOTISME MAHATHIR NYANYUK TERLUPA MAKAN UBAT KUTUK NEPOTISME

Kesian abang Mugabe yang dark, tall and hensem apabila best friend dia sendiri iaitu Mahathir sanggup menjadikan dia contoh kepada amalan NEPOTISME.

Persoalan semua adalah bukankah mahathir dan mugabe kawan baik malah pernah memuji mengkagumi mugabe ini... umur pun lebih kurang sama... memerintah pun lebih kurang sama lamanya... malah gaya pemerintahan sama juga ala-ala diktator... 

TIBA-TIBA Mahathir ambil contoh pemerintahan lama seperti MUGABE membawa korupsi dan nepotisme hahahaha... rindulah tu mahathir pada kawan dia abg MUGABE sampai terlafaz dalam ucapan.... 

Mahathir mana ada nepotisme betul ? Memang zuhur sekali kehidupan Mahathir dan anak-anak beliau dengan rumah yang biasa saja serta menjalani kehidup biasa-biasa tanpa bermewah mewah seperti
  • rumah banyak dan besar bak istana, 
  • kereta mewah berderet sportcar, supercar and luxury car ,
  • memiliki kapal layar dan berlayar keliling dunia, 
  • keluarga boleh naik jet peribadi bila-bila masa
  • melancong keluar negara eropah dan merata tempat, 
  • main ski di puncak salji, 
  • mampu shopping dan pakai barangan branded2, 
  • intan berlian emas siap bermacam koleksi
  • baju merelip sana sini terbelah belah rekaan terkenal 
  • pandai dansing dansing ala aristokrat
  • sambut birthday di hotel mewah siap berparti
  • anak cucu keluarga dan kroni kaya raya
  • diri dan keluarga menguasai banyak syarikat

http://idealismalaysia.blogspot.my/2016/02/jangan-bantai-betul-tau-mahathir-dan.html
.

Kalau bab korupsi ni pun mahathir baik bagus orang nya mana ada korup... jujur amanah tabliq fatonah orangnya
  • PKFZ
  • Pembelian pembangunan tanah KLCC
  • IPP
  • Maminco
  • Perwaja
  • BMF
  • BNM-FOREX
  • Mahathir - 18 syarikat
  • Marina - 28 syarikat
  • Mukhriz 126 syarikat
  • Mirzan -156 syarikat
  • Mokhzani 158 syarikat
  • jumlah 488 syarikat
Korang FIKIRLAH SENDIRI... perjuangan sebab mau boboi naik jadi PM dan dendam sebab kerajaan tak mahu ikut cakap dia jadi boneka serta tindakan kerajaan yang menjejaskan kroni pembuat duit untuk dia... ATAU untuk rakyat??? fikir dapatkan maklumat sahih dan tanya diri!!!!

#tolakpakatan #tolakmahathir #pakatanpenipu #pakatanhancur


Tun Dr Mahathir Mohamad yang menerajui kerajaan selama 22 tahun berkata pemimpin yang terlalu lama memerintah akan menyebabkan korupsi dan nepotisme.
.
Bercakap dalam forum khas dan soal jawab bersama golongan muda baru-baru ini, bekas perdana menteri itu memberikan contoh Robert Mugabe, presiden Zimbabwe selama 30 tahun sebelum digulingkan dalam rampasan kuasa tentera minggu lalu.
 .
“Ada kecenderungan untuk mengekalkan kuasa di kalangan keluarga, dan ia membawa kepada kuasa mutlak, dan kuasa mutlak akan membawa kepada korupsi secara mutlak,” kata Dr Mahathir, yang sering dituduh mengamalkan nepotisme ketika pentadbirannya
http://idealismalaysia.blogspot.my/2016/02/jangan-bantai-betul-tau-mahathir-dan.html
http://idealismalaysia.blogspot.my/2017/03/mamak-mahathir-karala-sindir-pasal.html
http://idealismalaysia.blogspot.my/2017/09/mahathir-kata-gaya-hidup-mewah-tanda.html
http://idealismalaysia.blogspot.my/2017/11/cucu-mahathir-mewah-kaya-kapal-layar.html
http://idealismalaysia.blogspot.my/2016/11/mahathir-tiba-untuk-bersih-5-dengan.html
http://idealismalaysia.blogspot.my/2017/02/kesian-atok-nyanyuk-mahathir-nak-ke-jet.html 

SERONOK TIDUR LENA ANJING DAN BABI SENYAP TAK MENYALAK MELOLONG WAKTU MALAM

Tenang damai dan sepi tak seperti minggu-minggu sebelum ni asal rabu malam khamis menyalak melolong meraung2 menyondol babi dan anjing buat bising bersahut sahutan DEMI menjilat menghidu dan menyondol pungkok tuan mereka DAPiggy.

lena betul kami sampai harini baru buleh kerja... mana tak nya dah berapa minggu tidur terganggu dek anjing dan babi yang membuat bising DEMI menjalankan suruhan tuan mereka DAPiggy.

MINYAK naik memekak maki hamun... turun tak nak pula bersyukur or terima kasih


Tiba-tiba ada pula SI BODOH, BANGANG, BAHALOL, BENGAP DAN BENGONG (5B) ni kata minyak turun sebab hasil sekumpulan anjing dan babi berkampung depan parlimen tuntut harga minyak diturunkan... ehhh!!!! bodohnya laaahhhh yang percaya.... kesian!!!

Pada yang bodoh terpercaya tu... ni nak bg tahu... harga minyak turun sbb sistem apungan mingguan tu kira memang turun lah bukan sebab anjing dan babi tu berkumpul... samalah juga bila harga naik... sistem apungan mingguan tu lah yang kira. Pengiraan bukan main bantai ja ada formula dan semua tau formula ni so terlus dengan mengambil faktor semasa seperti harga minyak proses dunia, tukaran matawang dan sebagainya.

harga minyak turun sebab ringgit mengukuh dan harga minyak proses menurun minggu sebelumnya lah... CELAKA punya babi and anjing konon mengaku menipu rakyat!!!!

MARI TENGOK MUKA ANJING DAN BABI NI



Friday, November 17, 2017

GAMBAR BUKTI RAKYAT MALAYSIA SUSAH DERITA SENGSARA KERANA HARGA MINYAK NAIK DAN GST

Kerajaan memang kejam apabila rakyat terbukti susah dan menderita berikutan naiknya harga minyak menerusi sistem apungan pasaran mingguan yang lebih adil yang disokong cadangannya oleh pembangkang. 

Malah GST menambah sengsara rakyat hingga GST diakui pakar pembangkang sistem yang baik dan terlus malah GST Malaysia lebih rendah dan menawarkan lebih banyak 0 rated item berbanding GST negara lain khususnya barangan asas dan keperluan keluarga.

Kami ada BUKTI KEJAM bergambar rakyat derita dan sengsara ni... cuba tengok bawah.

1. HARGA MINYAK DI THAILAND JAUH LEBIH TINGGI DARI MALAYSIA

Kelab Che Det telah menyiarkan beberapa gambar pemergian 'self proclaimed Top Dog' aka mamak karala yemen Pakatan Harapan ke Thailand malah menyiarkan harga minyak Thailan JAUH LEBOH TINGGI dari Malaysia


Harga minyak di Thailand yang sama piawai dengan RON95 di Malaysia berharga TBT28.15 berdasarkan gambar pertama di atas. Jika ditukarkan kepada kadar tukaran wang asing semalam, harga yang dikenakan mengikut RM adalah RM3.56. Harga RON95 semalam adalah RM2.38 iaitu perbezaan sebanyak RM1.18

KEJAM KERAJAAN MALAYSIA!!! WALAU HARGA MINYAK NAIK NAMUN JAUH LEBIH TINGGI RUPANYA DI NEGARA JIRAN... TAK TAU BERSYUKUR BETUL!!!!


2. RAKYAT MALAYSIA SENGARA KERANA GST SAMPAI BERPUSU-PUSU SHOPPING SAKAN DAN BUAT TEMPAHAN KERETA

Gambar dibawah menunjukkan rakyat yang derita dan sengsara beratur untuk masuk membeli belah di IKEA yang baru dibuka di Tebrau, Johor. Untuk rekod, IKEA ini merupakan yang terbesar di Asia Tenggara. Punyalah ramai orang nak spopping dan berbelanja kerana susahnya mereka kerana Malaysia nak bankrap.

Gambar di bawah pula betapa susahnya rakyat hingga tak mampu berbelanja kerana GST namun masih mampu menempah kereta myvi terbaru hingga mencatat rekod tempahan awal mencecah 1,500 kereta dalam tempoh 48 jam. Memang susah betul dan kesian pada rakyat sampai berebut nak beli kereta angkara kerajaan BN kejam.

Apalah nak jadi rakyat Malaysia ni... tak tau bersyukur!!!!


Gambar ni pula bukti rakyat Malaysia susah sampai sanggup beratur dan bertumbuk merebut kasut model edisi khas adidas NMD Hu Trail Pharrell Williams yang semestinya dalam kuantiti yang sangat terhad. untuk makluman hanya beberapa butik di Malaysia sahaja mendapat beberapa pasang model ini dan adidas Originals KLCC antara yang menerima stok terhad adidas NMD Hu Trail ini.

Ada rakyat susah, sengsara dan derita beratur dari jam 4 pagi demi mendapatkan kasut yang confirm mahal dan dikenakan GST ini.... kasut edisi terhad berharga RM1,150 ya !!!!


Persepsi... spin dan drama... membantai minda kita hasil fitnah berterusan pembangkang.... benar ada yang betul betul susah dan mereka ini sebenarnya boleh sahaja mendapatkan bantuan dari pelbagai agensi kerajaan....

Tapi kalau yang mengeluh merungut dan mengadu susah ni gaji dah 10k pakai kereta BMW rumah corner lot anak pun bagi minum susu mahal... pakai jam tangan panera... suka shopping sakan... kepala hangguk kau nak mengadu susah!!!!

Memang sikap manusia tidak tahu bersyukur dan mengukur baju sendiri sebelum berbelanja...  bila rasa sesak susah salahkan kerajaan... kan bodoh kenapa tak muhasabah salahkan lah diri sendiri.

SENGSARA, DERITA DAN SUSAH BILA PEMBANGKANG TERUS MENERUS MERACUN MINDA RAKYAT... CUMA KESIAN PADA YANG BODOH TERUS PERCAYA... FIKIR LAH !!!

Wednesday, November 15, 2017

SYED SADDIQ KOMEN SEKS BEBAS PERLU BERKONDOM SEMASA CERITA HONEYMOON BERSAMA MIRA AZMIN DI PARIS TERSEBAR

Macam-macam dah jadi pada syed saddiq anak manja ketiak omak kaki disko ni poning orang kampong memikirkannya. dapat offer duit berjuta... nak sambung belajar lah... kurang ajar pada pemimpin dan orang tua... bodoh terlebih dalam isu-isu nasional... bergaduh dalam kem ARMADA-haram....

Terkini tersebar konon syed saddiq ke paris honey moon baik punya duduk satu bilik... kemudian penuh bersemangat komen pasal seks bebas pula perlu didik berkondom... hehehe... jangan marah syed saddiq ghairah berseminar tu semangat bilik paris terserlah hahahah!!!!

Alahai takkan sodap-sodap kek paris membajak berseminar sampai terbawa-bawa ke alam maya bro disko oooiiii!!!! Seks mondo eaaaa... kono lah fikir baik2 bukan komen sebab sodap je....






TERINGAT CERITA LAMA DULU-DULU HAHAHAHA!!!





MAHATHIR ANAK CUCU SO-SIAL KEBARATAN BELA ANJING PULA LEPAS SOKONG SEKS LGBT

ATOK nyanyuk Mahathir mamak karala yamen SEKELUARGA ni hebat dah lah mewah kaya raya... sokong LGBT dan terkini MEMBELA anjing mungkin terbawa semangat ATUK si "TOP DOG" aka ANJING UTAMA kut hahahaha....



Mahathir sekeluarga pernah hadir dan sokong program LGBT bermakna bersekongkol dengan AMBIGA.... lesbian gay biseksual transeksual.... hebat kan hehehe... kan kau bangga sangat so pegilah jilat pungkok bacin mamak karala ni hehehehe!!!



CUCU MAHATHIR SAMPAI JADI BINGAI... MENYOKONG LGBT MACAM MAK DIA MARINA




TERKINI CUCU MAHATHIR BELA ANJING... HAHAHA MENTANG-MENTANG ATUK DIA "ANJING UTAMA" YA HEHEHEHE!!!!

 LEPAS NI BOLEH TAMBAH KOLEKSI BELA BABI TONYOK PULA HEHEHE!!!!


CUCU MAHATHIR MEWAH KAYA KAPAL LAYAR JET PERIBADI OVER SEA SELALU KAU PENJILAT ADA???

Mungkin mengambil semangat BENCANA BANJIR cucu Mahathir yang kaya raya dan mewah telah berlayar menaiki kapal layar mewah demi menyelami kesusahan mangsa banjir yang perlu menaiki bot penyelamat ke tempat perpindahan banjir...

Macam mana mereka boleh kaya raya dan bermewah-mewah... muda lagi buat business apo??? 

ohhh lupo ATOK mereka kan PM memerintah 22 tahun... eehh!! berapa gaji PM ya sampai anak cucu boleh kaya raya??? ada jet peribadi, kapal layar mewah, rumah macam istana, kereta mewah, jam tangan dan hand bang hal nak mampus... gaya hidup mewah selalu melancong dan ke ober sea... dahsyat!!!

TUN KATA GAYA HIDUP MEWAH RASUAH - ADAKAH MAHATHIR RASUAH ???

penjilat dan menyokong ANJING UTAMA ni sanjung kata mamak karala berjuang demi rakyat... demi rakyat apa kalau dah songap macam macam sampai kaya raya kroni keluarga anak cucu... kau yang jilat sangat pungkok NEGARA SAWAN ni dapat apa???

DAPAT TENGOK PUN OK... SAKSIKAN CUCU MAHATHIR MOHAMMED MEWAH KAYA DAN GLAMOR!!! GEMPAK BEB!!!!



SIAP KELUAR AKKHBAR YOU ALLL!!!!



BUKAN ITU SAHAJA TAU!!! ADA LAGIIIIII!!!

NAIK JET PERIBADI YOU... BALIK KHAMPHONG!!!

PANJAT GUNUNG ADA SNOW... MAIN SKI... KAU ADA HEHEHEH!!!

KENAPA BETTY BINI LIM GUAN ENG JOIN METING TERTUTUP MKN BERKAITAN BANJIR PULAU PINANG

Apa peranan dan jawatan betty chew ni??? kenapa boleh masuk meeting dan duduk ranking no 2 selepas ketua menteri skandal rasuah dalam barisan kerajaan pulau pinang? dia wakil siapa sampai boleh duduk situ? 

Mesyuarat ini diadakan secara tertutup yang merupakan Mesyuarat Majlis Keselamatan Negara (MKN) atas kapasiti apa betty chew ni hadir.... hebat barisan pentadbiran DAP pulau pinang ni... BINI ketua menteri pun ada kedudukan hahahah!!!!

Lim Guan Eng takut dahi bengkak kut... bini diutamakan... kemudian kontraktor... kroni dan keluarga... BARULAH RAKYAT hehehe...



TAKZIAH RAKYAT PENANG BENCANA BANJIR DAN SEGALA MASALAH NEGERI HASIL MEMILIH MENGUNDI PARTI DAP

Kita ringkaskan bencana seperti banjir besar dan tanah runtuh kemudian pelbagai skandal seperti projek terowong tak siap tapi bayar, laluan basikal mahal giler, tanah PPRT digadai seterusnya isu rasuah banglo kolam renang, kampung dan tapak niaga dimusnahkan serta pelbagai kenaikan cukai dan bayaran.... semua ini hasil nikmat rakyat pulau pinang mengundi parti DAP... 

TAHNIAH... mungkin rakyat penang baru sedar kut setiap keputusan akan membawa semula kesan pada anda semua... teruskan memilih DAP 

BENCANA BANJIR BESAR... tak payah nak spin, putar belit dan sorok-sorok... punca banjir lebih 30 kali dan yang terkini banjir besar adalah disebabkan dasar kerajaan DAP Pulau Pinang sendiri yang melaksanakan pembangunan tidak terkawal... demi mengaut keuntungan dan mana tahu masyuk dalam poket sendiri...

INI BUKTINYA... 39 projek pembangunan dalam tempoh 9 tahun... masih mahu mengundi DAP lagi???


p/s : sory lama tak update berkampung lama di penang bro hehehehe.....

Thursday, October 26, 2017

LEPAS KEJADIAN TANAH RUNTUH 11 MATI BOLEH LIM GUAN ENG BERPARTI LAYAN PEMAJU TERLIBAT

Kematian 11 pekerja akibat tertimbus tanah runtuh dalm projek pembinaan umpama tidak bermakna buat Ketua Menteri skandal RASUAH Lim Guan Eng apabila tanpa rasa bersalah atau sedih HADIR ke parti hari jadi melayan bos syarikat pemaju terlibat. 

11 MATI boleh layan parti ahri jadi ya.... suka lah tu Ketua Menteri skandal RASUAH Lim Guan Eng bersosial, bergembira dan melayan rakan kroni tanpa perasaan terhadap pemaju yang terlibat... mungkin sama-sama bersalah so tak rasa apa-apa kut.

Mungkin juga apalah sangat mungkin nyawa manusia dan kebajikan rakyat berbanding melayan KRONI yang mendatangkan masyuk dan duit kepada mereka... itu sebab walau selalu berlaku bencana alam seperti BANJIR, TANAH RUNTUH dan kerosakan yang merugikan rakyat... Ketua Menteri skandal RASUAH Lim Guan Eng komited membangunkan pulau pinang keseluruhannya tanpa memikirkan kesan pada rakyat seperti PROJEK MAUT di kaki bukit terbabit yang TIDAK MENDAPAT KELULUSAN Jabatan Alam Sekitar.



BACA FAKTA PROJEK DAN KEJADIAN MALANG INI.

MAHATHIR MAMAK KARALA MAU JADI KING BALIK UNTUK WUJUDKAN SEMULA NEGARA DARUL PENYANGAK DIKTATOR

Entry terbaru dalam blog che det amat memualkan kami dan kita tahu siapa orang kanan "anjing uatam DAP" yang mengolah tulisan picisan maha jijik penuh fitnah dari ilham NEGARAWASAN mahathir mohamed mamak karala AKA iskandar kutty ini.


 Tuduhan negara darul penyangak memberikan petunjuk kepada banyak perkara: 

1. betapa tidak patriotik dan sayang nya mereka pada negara sampai sanggup menghina dan merendahkan negara sendiri demi kemaruk merampas kuasa dan dendam anak manja si boboi tidak dapat jadi PM.

2. betapa hina diri mereka kini yang dilihat setiap masa mencaci, maki, hamun dan menabur fitnah demi merosakkan keharmonian negara demi mendapatkan kuasa.

3. betapa segala tuduhan yang dilemparkan mamak kutty sebenarnya mencerminkan dirinya sendiri semasa memerintah ala diktaktor selama 22 tahun

4. betapa hipokrit, munafik dan hinanya wajah sebenar mahathir mamak kutty apabila melakukan U-TURN dalam segala aspek yang pernah dilakukan atau dikatakan beliau dulu termasuk bersahabat dengan chauvanis rasis kafir harbi laknatullah anti Islam melayu DApiggy.

Maka, benarlah sepertimana janji dan doa yg pernah diucapkan oleh Allahyarham Ustaz Fadzil Noor dalam parlimen satu ketika dulu :


NURUL IZZAH BANGKIT DARI KUBUR EDAR ROTI DI PANTAI DALAM TANDA TERIMA KASIH DAN BONUS MENYOKONG BELIAU

Kebangkitan pemimpin pakatan dari kubur untuk bertemu rakyat adalah petanda PRU dah makin dekat sebagai contoh jando hot nurul izzah selepas hilang tidur lena dalam kubur selama lebih 4 tahun tiba-tiba hidup semula penuh semangat bangkit untuk EDAR ROTI.... 

hebat bukan!!! pengundi pantai dalam beruntung dan suka sangat kerana JASA mereka mengundi dan bagi anak banduan peliwat anwar ibrahim ni MENANG ialah mendapat BONUS sebuku roti tanda terima kasih menjadikan beliau ahli parlimen lembah pantai sepanjang 4 tahun ini...

Penduduk lembah pantai kan suka sangat jando hot ni... tapi jangan kecewa tau sebab takut dah ada boyfrend dari indonesia yang sudah booking siap-siap jando hot hahahaha... hancus lah peluang korang hahahaha



Cuba fikir dan bandingkan khidmat apa yang telah nurul izzah si jando hot berikan berbanding kerajaan persekutuan sepanjang 4 tahun lebih ini... walau tidak memilih BN tapi lembah pantai tetap tidak dianak tirikan... nasib rakyat dan pembangunan terus dilaksanakan.... beza bukan kalau berada di bawah rejim pakatan rakyat rasanya apa nasib korang!!!! sedarlah lah dari lena yang panjang....

NI jum tengok satu contoh jasa kerajaan BN pada pengundi lembah pantai yang menyokong pembangkang!!!! kalau tak tau bersyukur entah lah!!!!

YB PARLIMEN PUNDAN RAFIZI RAMLI FITNAH DAN BOHONG BODOH TERLEBIH LEBIH BODOH

Sebelum nak bagi kenyataan, tuduhan, sebar berita dan dakwa apa-apa semak lah dulu kesahihan fakta dan bukti sebenar bukan terus melatah macam sotong pondan ya... apa tak serik ke berbuih dah mulut tu dengan najis, nanah dan darah busuk berbau longkang akibat menabur fitnah, pembohongan dan spin yang memporak perandakan masyarakat??? 
Di dunia dia dah berdepan lebih 5 saman fitnah dan ada yang dah disabitkan hukuman...
Di alam kubur dan akhirat nanti bayangkanlah azab seksa orang munafik dan pemfitnah seperti rafizi ini bakal mendapat hukumannya...

Korang boleh fikirlah sendiri... perbezaan tarikh tubuh syarikat dan tarikh "salinan diakui sah" pun nak spin... bukan tak boleh semak dulu kesahihan sebelum komen merapu... atau ia disengajakan untuk timbulkan fitnah dan persepsi negatif???
Rafizi Ramli menerusi blog dan Facebooknya mendakwa bahawa sebuah syarikat baharu ditubuhkan bertarikh 17/10/2017 oleh Felda Investment Corporation Sdn Bhd (FIC) berdasarkan dokumen yang ditunjukkan oleh Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Razali Ibrahim dalam sidang media di Putrajaya pada Ahad lepas.


Friday, October 20, 2017

NANYUK LUPA MAKAN UBAT MAMAK KARALA MAHATHIR NAK HALAU MELAYU BUGIS DARI TANAH MELAYU

Kalau dah keling bercakap confirm lupa diri tambahan dah nyanyuk dan lupa makan ubat makin menjadi-jadilah mulut najis mamak karala iskandar kutty ni hehehehe.... ada ke nak halau melayu keluar dari tanah melayu??? apa hak kau keling karala??? . dah lah sah-sah bukan melayu dan keturunan dari kerala nak ups sikit konon dari YAMAN hahahaha!!!

bodoh ke apa... bayangkan keling datang negara china kemudian tukar nama ala-ala nama cina... kemudian lepas tu bila nak mampus... terasa macam lebih cina dari orang cina... tiba-tiba cakap nak halau bangsa cina keluar dari negeri china hahahaha... kau rasa apa jadi kat keling parya tu???
Makin hari makin meluat dan benci pula pada NEGARASAWAN Mahathir Mohamad ni... marah sebab anak tak dapat jawatan dan nak anak jadi PM sampai buat fitnah, berbohong, U-Turn, bermuka-muka, sembah DAP chauvanis dan rasis malah terkini HINA KETURUNAN dan BANGSA orang lain...

BALIK KARALA LAH MAHATHIR MOHAMED... TUNGGU APA LAGI... 
Kapal layar mewah ada... jet peribadi ada... berambuslah!!! lagi pun pakcik kau kan ada di karala sana berjawatan tinggi lagi hahaha... al kisah keling karala!!!!

http://idealismalaysia.blogspot.my/2017/08/mahathir-kutty-wajar-ikut-tuan-top-dog.html
http://idealismalaysia.blogspot.my/2017/08/hebat-mukhriz-boboi-mahathir-kutty.html


Monday, October 16, 2017

RAJA KLEPTOKRASI MAHATHIR BERJAYA ANJUR PESTA BOHONG RAKYAT MERIAH BERJUTA HADIR

Sabtu lepas berlangsung demo anti-kleptokrasi di Padang Timur, Petaling Jaya dengan sasaran 100,000 orang akan hadir. Cuma ikut logik Padang Timur, Petaling Jaya itu maksimumnya hanya mampu memuatkan 10,000 orang sahaja... hahaha tengok awal-awal lagi penjilat pakatan rakyat dah kena KLEPET ehhh kleptokrasi!!! hehehe

DARI SEGI SAMBUTAN DAN KEHADIRAN

Memang hebat sambutan... jangan tengok laporan media massa atau laporan blog neutral or pro kerajaan sebab menipu ja... demo anti-kleptokrasi berjaya tau!!! Mereka cemburu kerana kehadiran lautan manusia membanjiri demo ini menyaingi Himpunan Baju MERAH dan FASTAQIM 2.0. 

Laporan 4,000 orang tidak tepat sebab kalau kira betul-betul lebih 140,000 ribu hadir dengan kiraan termasuk iblis, syaitan, jin, bunian, semut, serangga, pokok, burung, bunga dan sebagainya hehehehe!!!


TERBUKTI - Pakatan rakyat meliputi DAP, PKR, PAN, BUNGA kini DITOLAK RAKYAT sepenuhnya... RAKYAT SUDAH FAHAM bahawa segala isu di mainkan pakatan tidak lebih sekadar SPIN, PEMBOHONGAN dan PENIPUAN yang menutup cerita sebenar!!!

SIAPA SEBENARNYA RAJA-RAJA KLEPTOKRASI - PESTA PEMBOHONGAN KEPADA RAKYAT!!!


Mahathir Mohamad - apa tidak ada masalah atau skandal besar semasa zaman pemerintahnnya... malah tiada siapa berani melawan kerana kaedah diktaktornya serta penggunaan ISA ketika itu... tanyalah mereka yang kini berpeluk cian dengan mahathir sekarang... demi kuasa prinsip perjuangan di lacurkan!!!

SYED SADDIQ VAVI MENGGELABAH LAKONAN DISOGOK 5 JUTA DAN BELAJAR OXFORD MAKAN DIRI

Kaki clubbing manja suka duduk bawah ketiak omak Mr syed saddiq dilihat hebat dalam pementasan drama siri lakonan HARGA 5 JUTA KE OXFORD. Siap menangis bagai tau real beb!!!! sampai claim sayang negara sanggup tolak tawaran ke Oxford!!! 

Buat sidang media macam HEBAT dan berani sangat... dedah itu ini kononnya... kata orang itu dan ini rasuah dan di sogok... bila disaman serta polis dan SPRM masuk kes... terus GELABAH!!!
Tau lah agenda sebenar dia nak spin persepsi rakyat agar lari dari segala macam isu skandal dan masalah Pakatan rakyat khususnya ketidakstabilan mental mader mamak karala!!!

SYED SADDIQ DEDAHKAN HARGA DIA DAPAT 5 JUTA!!! DAN KAWAN DIA YANG KELUAR DISOGOK

Bekas pengasas Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), Kamarulazaman Habibur Rahman dan beberapa bekas pemimpin tertinggi PPBM, antaranya bekas Naib Presiden PPBM, Datuk Hamidah Osman dan bekas Ketua Srikandi PPBM, Anina Saadudin dituduh Syed Saddiq dalam sidang media yang disiarkan secara langsung di laman facebooknya sebagai satu kumpulan yang beliau namakan sebagai 'rangkaian dedak sistematik' yang disogok dengan wang tunai bagi meninggalkan Parti Bunga.

SYED Saddiq Syed Abdul Rahman juga mendedahkan beliau ditawarkan RM5 juta oleh "penasihat kanan perdana menteri" untuk meninggalkan parti Bersatu dan menyambung pengajiannya di Universiti Oxford menerusi rangkaian yang sama.

https://www.bharian.com.my/berita/politik/2017/10/333448/kemuka-bukti-atau-disaman
https://www.themalaysianinsight.com/bahasa/s/16864/

APABILA DIMINTA BUKTI JADI SPIN MACAM BABI PULA

1. Dia kata telah diberikan skrip untuk memburukkan mamak kutty Mahathir nyanyok!!! - Wartawan tanya pasal skrip - 
Syed Saddig jawab: *””Itu untuk kita tengok sekiranya keadaan bertukar jadi macam lain.”*
Kenapa tak dedahkan spin pula??? ke sebenarnya tak ada pun... menipu babi ni!!!

2. Dia kata sogokan ni dirancang oleh seorang bernama H (Habibul Rahman) yang dikatakan dekat dengan Perdana Menteri - bila wartawan tanya pernah jumpa ke?
Syed Saddiq jawab dan mengaku *”Tapi saya tak pernah berjumpa (Habibul) lagi.”*

Ehh babi ni... kata H yang sogok dan bargain... kata macam-macam tapi tak pernah jumpa pula

3. Dia kata ada bukti menerima sogokan ini termasuk rakaman perbualan. - Bila dicabar oleh wartawan untuk mendedahkan bukti ini, 
Syed Saddig jawab: *”Tetapi saya tak boleh tunjuk sekarang. Saya hanya akan dedahkan kalau saya diugut.”*
Lagi celaka ni... dedahkan lah kalau betul ada... paling tidak report SPRM ni spin dan menipu memanjang... lagi bangsat dari mulut longkang YB PUNDAN Sotong LAPIJI ni!!!!

TAWARAN OXFORD PUN SPIN

Wednesday, October 11, 2017

MASA DEPAN KAUM CINA MALAYSIA AKAN MUSNAH JIKA TERUS CHAUVANIS MENYOKONG DAP DAN PAKATAN RAKYAT

Agenda DAP bahaya untuk masa depan kaum Cina di Malaysia dan jika dibiarkan berterusan ia akan memudaratkan keseluruhan kaum itu sepertimana yang pernah berlaku di Indonesia, kata Arthur Sim.


.
Menurutnya pada era 60-an, Presiden Indonesia Sukarno telah dijatuhkan kerana dituduh mempunyai hubungan intim dengan parti Komunis China dan Parti Nasionalis Cina Komintang, namun kenaikan Presiden Indonesia yang baharu, Suharto bukan menguntungkan masyarakat Cina di republik itu, sebaliknya membinasakannya.

“Presiden baharu Suharto menyedari bahawa orang-orang Cina akan menimbulkan masalah dan harus dipinggirkan untuk menyelamatkan Indonesia dari kekacauan.


KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.