Wednesday, August 4, 2010

CINA KOMPONEN DALAM BN MACAM CELAKA!

Bolehkah Komponen Cina BN Dipercayai?

LIHAT CARTA! CINA BN TAK BUAT KERJA DAN SENGAJA BIARKAN DAP MENJUARAI KAUM CINA... ULANG! SENGAJA... LIHAT DATA MCA BUAT TAK KISAH PENDAFTARAN PENGUNDI... INI BOLEH KITA ANGGAP SABOTAJ SENGAJA PADA BN DAN UMNO...

AKU DAH CAKAP CINA MEMANG CELAKA... TAK BOLEH PERCAYA... YANG NAK BELAI LAGI DAN BAGI MACAM-MACAM PADA SI CELAKA NI KENAPA? KENAPA NAK JADI BODOH... BAIK KERAJAAN BAGI DAN BELA HAK MELAYU CONFIRM MELAYU BAGI UNDI PADA UBN...

Dalam carta ini, macam MCA sengaja tak bersungguh menjadi juara orang Cina. Depa membiarkan DAP membalun semua orang Cina untuk menjadi pemilih pada PRU akan datang. MCA tak layak nak jadi champion orang Cina dan menunjukkan kelemahan kepimpinan MCA untuk menjadi leader orang-orang Cina di Malaysia.

Sebelum itu, MCA senada dengan DAP dalam hal kalimah Allah. Muhyiddin Yassin pun dah marah,blogger cap ayam dah lama tau orang Cina takkan tunduk pada orang Melayu. Jangan buat-buat lupa, DAP pernah menjadi spokeman MCA dan Gerakan bila Zahid Hamidi kena smash paper cina yang putaq belit kenyataannya.


Kapsyen gambaq kenyataan Anwar Ibrahim untuk memberi jawatan Timb. PM kepada orang Cina jika dia berjaya membentuk kerajaan. Sebelum itu, MCA juga pernah membangkitkan cadangan jawatan tersebut diberi kepada MCA berdasarkan kekuatan sokongan dalam kabinet. Yang kita tak perasan, paper cina terutama Nanyang dan China Press hari-hari hentam, kutuk, hina orang Melayu sebagai rasis.

KITA PERTAHAN... HANYA PERTAHAN BUKAN MINTAK TAMBAH MELAYU DIGELAR RACIS... AKU ULANG DEPA TUDUH KITA RACIS SEBAB PERTAHAN HAK KITA!

CINA TUNTUT DAN MINTAK MACAM-MACAM SAMPAI AMBIL HAK KAUM MELAYU TU APA??? CINA RAMPAS HAK MELAYU... CINA YANG SEBABKAN PERASAAN PERKAUMAN MEMUNCAK... CINA YANG MULAKAN SEGALANYA... SEKARANG SIAPA RACIS??? HAKIKAT KAUM CINA ULTRA RACIS

Masihkah ada kepercayaan pada depa semua..?

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.