Wednesday, August 11, 2010

SELAMAT MENYAMBUT KETIBAAN RAMADHAN AL MUBARAKSelamat menyambut ketibaan Ramadhan Al Mubarak, bulan yang penuh Kerahmatan dan Keberkatan.
Marilah kita sama-sama memanjatkan kesyukuran yang tidak terhingga kehadrat Allah SWT kerana kita terpilih untuk dipanjangkan usia bagi menemui Ramadhan kali ini.


Seharusnya kita dapat sama-sama mengisi ruang waktu yang dikunakan Allah SWT disepanjang ramadan ini dengan amal ibadah yang dapat meningkatkan keimanan dan ketaqwaan kita kepada Allah SWT, Insyaallah.

Diharapkan kita dapat saling bermaafan agar dapat mensucikan hati dan beroleh ketenangan dalam menunaikan ibadah selepas ini terutamanya disepanjang bulan yang penuh Kemuliaan ini.

Ketepikanlah ego dan persengketaan politik... marilah berlapang dada dan kembali melakukan muhasabah diri mencari di mana silapnya kita... yang akhirnya membawa kesedaran untuk kita bersatu demi Islam, Melayu & MalaysiaMARILAH KITA BERSAMA-SAMA BERDOA DENGAN MENGAMBIL KEBERKATAN RAMADHAN AGAR PENYATUAN UMMAH BERLAKU DAN KUASA MELAYU ISLAM KEMBALI... AMIN

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.