Friday, February 5, 2016

JAHAT BETUL NAJIB RAZAK UBAH MALAYSIA BARU 6 TAHUN MEMERINTAH

Jahat, kejam malah tak segan silu kata bodoh tanpa rasa bersalah dan berdoa menabur cerita fitnah pembohongan dan spin dengan terus menerus menyalahkan DS Najib... semua salah silap kelemahan dan benda buruk semua juga nak salahkan DS Najib... orang lain yang jaja cerita dan dan burukkan malaysia di luar negara nak juga nama DS Najib juga yang salah... apa saja kes high profile mau juga usahakan dan kaitkan dengan nama Najib Razak.... 

Dan yang BODOH BANGANG dan LEMBU adalah mereka yang emosi tak tentu hala terus percaya wahhh!!! berlagak hero terus kutuk melulu menyebarkan FITNAH, PEMBOHONGAN dan SPIN diluar sana... kesian dah macam wabak.... makin hari makan bodoh diperdaya diperguna dan diliwat mindanya menjadi macai, pecacai dan si kitol... buruk sangat dah negara ni... sampai apa yang pembangkang buat SALAH BURUK MALAH RASIS di negeri diperintah tak nampak... buat bodoh siap backing kata betul.... bila bab nasional semua salah... punyalah celaka cara berfikir tu... 

HOI BODOH SAMPAI BILA NAK OTAK KAU TERUS DI LIWAT... CUKUP LAH TAYANG BANGANG TU...


http://media.themalaysianinsider.com/assets/uploads/articles/NAJIB_RAZAK_1M4U_GIATMARA_300615_TMINAJJUA_01.JPG

APA SUDAH JADI PADA MALAYSIA??? 
SAKSIKAN KEMUDIAN FIKIR GUNA AKAL BUKAN KEPALA LUTUT


http://lh3.googleusercontent.com/-U2A5W-sRKLE/VrNLKZ0uYvI/AAAAAAAAkvE/YHH_IrdH-eo/s1600/FB_IMG_1454590718295.jpg

12 comments:

Anonymous said...

RTM kena main peranan lebih dalam menerangkan kejayaan negara... dlm masa yang sama brtau rakyat apa yang perlu buat dan siapa yag perlu dijumpa dan dimana .. jika perlukan bantuan... utarakan perkara2 berikut dibawah panji negara bukan UMNO... kerana akhirnya raykat akan tahu bahawa Kerajaan adalah UMNO... sebagai orang melayu dan budayanya penerima akan lebih menghormati kalau menerima bakti secara senyap... jgn masukkan dalam akhbar secara individu sesuatu masalah tapi secara keseluruhan... jgn brtau orang ini miskin dan kita bantu... brtau kita telah bantu sejumlah orang miskin... mereka tak terasa...

Anonymous said...

bakal merangkak hina lah nak mintak maaf pada najib di padang mahsyar esok.....

Anonymous said...

sepatutnya ds najib perlu mengumpulkan tenaga pakar untuk mencipta vaksin bagi menghadapi wabak fitnah yang semakin berleluasa. satu negara dah dilanda fitnah, tetapi ds najib macam tak berapa risau. saja tak tahu ke saja2 buat tak tahu....

Anonymous said...

Itu lah sedih sungguh tenguk orang Malaysia jadi macam ni. Hanya kepada Allah Kita berserah semoga melindungi kebenaran dan memberi kekuatan.

Anonymous said...

Exchange rate RM-USD-SDollar tak masuk ke??

Anonymous said...

Semua angka dan kiraan di atas sepatutnya akan lebih baik jika tidak terlalu banyak politiking dan lontaran persepsi yang dipermainkan oleh pembangkang yang hakikatnya mengganggu ekonomi negara di kala ekonomi masyarakat di dunia rata-rata mengalami kemelesetan.
Tahniah DS Najib dan semoga negara akan terus berdaya saing dan akan menguasai dalam sektor tertentu terutama dengan adanya TPPA. Biar apapun perkara negatif yang diperkatakan negara perlu terus aktif dalam bidang perekonomian dan perdagangan untuk meningkatkan lagi kemajuan.
Kepada rakyat perlu untuk berubah sikap dan merebut peluang yang ada daripada hanya menunggu yang bulat datang bergolek dan yang tipis datang melayang atau dengan kata lain buang tongkat yang membuat kita menjadi malas berusaha.

Anonymous said...

Admin Bongok!!.. apa sumber carta ngko tu!!.. kucing jiran sebelah umah ngko pun tak percaya!!! .. BONGOK!!

Anonymous said...

GENG OTAK BENGAP RM2.6 BILLION!!!

MAKAN TAK HABIS BERPULOH KETURUNAN!!!

Idealis Malaysia said...

siapa ada otak pasti da faham isu 2.6B dah selesai... hanya otak yg telah diliwat sahaja yg asyik ketagih bermain persepsi, spin dan fitnah yg nak percaya puar belit penyokong peliwat banduan...

kesian pula pd yang pertikaikan fakta ini... data diambil dari laporan prestasi ekonomi MOF la... kata hebat sgt spin bangkang perkara benar bila bab fakta jadi BODOH pula... malas nak cari bukti dan kebenaran... ru la syok sangat sampai ketagih otak di liwat pembangkang....

finah memang melata sampai kebenaran tenggelam angkara fitnah... kesian kepada yg jahil dan malas mencari bukti dan fakta... guru dan mursyidul mereka adalah berita sebaran fitnah wussup, fb dan atas talian... terus percaya dan emosi membenci... kesian... mohon sama-sama kita istiqomah mencari... dan tabbayyun sentiasa....

Unknown said...

X pyh nk taruk tajuk idealis malaysia la..x layak org mcm ko tahap pemikiran mngalah kn lembu..ditipu hidup2 pn pecaya lagi.x puas hati ini no cal aq 017 6767141 teringin betul nk tgk muka rakyat bodoh mcm ko..

Azhar Mat said...

pada Unknown 2 Ogos

Aku try call tak dapat pun 017 6767141
sebab aku pun nak tengok juga rupa pejilat jubor pembangkang
rupa lembu pemakan dedak fitnah spin dan pembohongan pembangkang
nak tengok bijak sangat ke kau ni... telefon angkat bro...
ke punai da kecut sbb simpan lama kat sungai buloh hahaha

wondering lah... kau ni pandai sangat ke???
cuba bagi biodata ko sikit
nama penuh apa? ic number?
kerja sebagai apa? kat mana?
bg la alamat rumah? nk datang raya ni ramai2
anak berapa? sekolah kat mana?
wife kerja apa? mak bapak duduk mana?
senang nak cari beraya kenal-kenal

Anonymous said...

kalau tak tahu Pasal currency diam RM Malaysia okay but disebabkan USD Dollars meningkat drastik itu sebabnya.bukan Malaysia saja terkesan ttpi canada,jepun,Australia Dan ngra lain juga terkesan akibat kenaikan drastik USD tersebut

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.