Thursday, August 12, 2010

PAKATAN RAKYAT, PKR & KERAJAAN SELANGOR GADAI NEGERI : SELANGOR BAKAL MUFLIS TANPA ASET

3 Bangunan Yayasan Selangor Bakal Di Jual

Bangunan yayasan selangor di kampung baru kl bakal dijual kepada seorang tauke cina dari perak.

Terkini mengenai yayasan selangor, diberitakan tiga bangunan meraka bakal dijual kepada orang asing, bangunan yayasan di kampung baru akan dijual kepada seorang taukei cina dari perak, bangunan yayasan di segi tiga emas bukit bintang kuala lumpur dikatakan akan dijual kepada seorang taukei cina dari singapura dan institut latihan yayasan selangor di bagan terap kuala selangor akan di jual kepada sebuah kolej swasta.

Cina singapura dikatakan cukup berminat dengan bangunan yayasan selangor di bukit bintang kl.

Institut kemahiran yayasan selangor yang ditutup hari tu sebenarnya bukan untuk dijadikan kem motivasi, tetapi ia bakal dijual kepada sebuah kolej swasta.

Inilah dia kalau orang koperat jadi menteri besar, habis semua benda nak dijualnya. bila ditanya khalid kenapa bangunan itu nak dijual? khalid jawab bangunan tu semua ada value tinggi rugi kalau kita tak jual, mampos rakyat selangor ada menteri besar yang gila duit macam khalid ni. lepas ni katakan la ada seorang bilionair datang jumpa khalid dan menawarkan harga tinggi untuk membeli negeri selangor, tengok dengan perangai khalid yang mata duitan tu aku yakin negeri selangor pun khalid sanggup jual..

TAHNIAH KEPADA RAKYAT SELANGOR!
TERUSKAN MENGUNDI PAKATAN RAKYAT...
MUNGKIN ANAK, CUCU CICIT DAN GENERASI MENDATANG ANDA AKAN MEREMPAT DI NEGERI SENDIRI...
TAHNIAH TERUSKAN USAHA MENJAHANAMKAN ISLAM, MELAYU DAN MALAYSIA...

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.