Tuesday, October 12, 2010

NAJIB RAZAK - KAUM CINA MALAYSIA SETIA : KENYATAAN BUTOH DAN LANCAU LAH!

ORANG CINA "MALAYSIA" SETIA - PM

Ramai sungguh yang menggelegak otak dan pijor telinger demer bila mendengorkan ucapan DS NAJIB dalam PERHIMPUNAN MCA bahwasanya BANGSA cini ada lah rakyat MALAYSIA yg SETIA. Ramai kawan2 blogger yang bertindak balas dengan statement PM dengan menyangkal setiap patah perkataan SETIA nya bangsa CINA dalam posting masing-masing. JUAK PAS-PKR-DAP bukan main seronok kononya NAJIB takut dengan bangsa cina dan terdesak untuk mendapatkan undi cina.


sebaliknya LS8 mempunyai pandangan yg berbeza. PM telah menghantar bola tanggung yang perlu ditafsir sendiri oleh MCA dan mungkin juga GERAKAN tentang "sepet" dengan "setia"....Kerajaan BN sedar bahawasanya kini undi masyarakat cina tidak lagi menyebelahi BN atau dengan ertikata yang lain MEREKA tidak lagi setia kepada BN. Namun begitu acap kali bangsa sepet ini meminta-minta sehinggakan apa yg diminta dan apa layanan yang diberikan oleh BN sangat tidak BERPATUTAN. laksana melepaskan anjing yang tersepit. BUKAN main lagi bangsa sepet ini bertepuk tangan apabila PM seakan memuji mereka SETIA!!! Lupakah mereka melayu ini santun bangsanya, MENEGUR dalam MEMUJI!!! bukan kerana apa TAKUTKAN HATI KAWAN TERLUKA...MELAYU bisa biarkan hatinya KAU GURIS LUKA!!!! sebab itu di selitkan bersama cerita tentang TOKYU!!! ataupun kicap.

seperkara lagi tentang BANGSA PENDATANG...saya setuju dengan PM - CINA sepet yang "setia?" kini BUKAN lagi BANGSA PENDATANG....mereka warganegara yang SAH... tetapi siapa MAMPU MENOLAK PENDAPAT yang mengatakan mereka ini BERKETURUNAN saya ulang KETURUNAN PENDATANG dan MELAYU ADA LAH PENDUDUK ASAL TANAH BERTUAH INI... PROF KOO KAY KIM sendiri setuju dengan ungkapan ini.

kerana mereka BERKETURUNAN BANGSA PENDATANG maka sebab itu sehingga hari ini sehingga KETURUNAN ke 4-5 atau mungkin 10 pun masih ada cina yang tak tahu berbahasa kebangsaan sebaliknya mengagungkan bahasa ibunda mereka dari TANAH BESAR bukan TANAH MELAYU!!! kerana itu juga sekolah vernakular yg menjauhi asimilasi rakyat TIDAK di tolak ketepi dan kerana itu juga mereka menolak berkongsi kek ekonomi DEB sehingga menaikkan darah KETUA PEMUDA UMNO MALAYSIA "SAUDARAI" KHAIRY...saudarai?? ohhhhh tidak begitu BERANI darai PEMUDA UMNO ini men'sound' pornstar 5star "suck my dick" kerana masih pertikai 30% kuota BUMI.

bravo k-ree!!!
from LS8 with love!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.