Friday, May 25, 2012

RAKYAT SELANGOR KENA KENCING KERAJAAN PAKATAN SELANGOR AUTA JANJI RM 50 PELAJAR TADIKA

Janji sebenar Pakatan Rakyat dalam Manifesto Pilihanraya 2008 lalu untuk rakyat Selangor ialah Memberi bantuan RM50 sebulan seorang bagi pendidikan pra-sekolah (ATAU TADIKA). LIHAT MANIFESTO PAKATAN RAKYAT DI BAWAH. Kerana dah dekat pilihanraya ke 13 dan ditekan ketika isu Debat PTPTN Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor umum laksana Janji Manefesto bantuan tadika... tetapi kenapa hanya KEPADA PELAJAR TADIKA MISKIN SAHAJA... Janji Pakatan Rakyat kalau tawan Selangor adalah bantuan kepada semua... semua anak yang menuntut di tadika dalam Selangor!

Jangan sebut alasan dan auta soal kebajikan perlu utamakan golongan miskin dahulu... kerana semasa berjanji dulu kenapa TAK SEBUT ATAU NYATAKAN DENGAN JELAS perkara ini... bagi rakyat JANJI TETAP JANJI... semua harus dapat bantuan ini... jangan terus AUTA RAKYAT... ingat rakyat BODOH ke???

Itupun pada 1 Julai 2012... kenapa Julai sebab pilihanraya umum ke 13 dijangka dilaksanakan sekitar Jun atau Julai... so Pakatan Rakyat sekali lagi boleh AUTA RAKYAT SELANGOR konon terpaksa tangguh lagi untuk tunai janji sebab perlu bentuk kerajaan menerusi pilihanraya lantas TABUR LAGI PELBAGAI JANJI... kemudian AUTA RAKYAT lepas dah menang janji hanya tinggal janji...


Nak terus sokong dan undi Pakatan Rakyat???
Terbukti mereka opurtunis, pembohong dan tak mampu mentadbir...Cukuplah bagi mereka sekali peluang...HENTIKAN SOKONGAN DAN BERI UNDI PADA PAKATAN RAKYAT!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.