Wednesday, May 2, 2012

JANGAN FITNAH AZMIN ALI - WALAU BAJU DAN JAM SAMA DALAM SKANDAL VIDEO SEKSAda sorang pembaca gua hantar sekeping gambar Azmin semalam.. Gambar ni special beb sebab ia ada kaitan dengan skandal seks terbaru yang melibatkan balaci Anwar tu..

Semalam.., Azmin dengan konfiden je nafi bahawa dalam gambar tu bukan dia.. Katanya, itu semua fitnah Umno..


Tapi sapa nak percaya beb?? Anwar pun nafi dia mengentot Chinadoll dalam video.., tapi ramai yang tahu bahawa yang buat aksi kamasutra dalam rakaman tu tak lain tak bukan adalah Anwar..


So.., Azmin nak tipu siapa? Gua rasa dengan penafian macam tu, jangan kata rakyat nak percaya...,


Shamsidar dengan anak-anak dia pun belum tentu yakin bukan Azmin yang berskandal sambil beraksi makan aiskrim dalam toilet..


Cuba korang bandingkan gambar bawah ni dengan gambar skandal Azmin.. Sama tak baju dorang??? Shamsidar mesti tau cerita selanjutnya.. Hahahahaha...

2 comments:

Anonymous said...

Baju sama misai tak sama...

Anonymous said...

oii bukan misai tapi barang... boleh tanya Sham sidar betul ke tu barang Azmin sebab Shamsidar sure tau sbb biasa bandingkan dengan Abang Anwar punya... sure saiz ingat ounyalah...

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.