Thursday, May 17, 2012

LORI SAMPAH HADIAH ISTIMEWA KERAJAAN SELANGOR KEPADA RAKYAT

TAHNIAH! Rakyat Selangor diberikan hadiah ISTIMEWA iaitu LORI SAMPAH dari kerajaan Pakatan Rakyat Selangor... Khir Toyo dan UMNO/BN tumbang kononnya sebab isu Hadiah Penyapu kepada Pegawai Daerah yang malas... kenapa tak kita tumbangkan Kerajaan Selangor sekarang yang hadiahkan LORI SAMPAH kepada rakyat!

Ya BENAR! Inilah balasan tanda ucapan terima kasih tidak terhingga kepada rakyat selangor yang mengundi dan memilih Pakatan Rakyat untuk mentadbir mereka... 

NAMPAK TAK BETAPA BIJAK SUNGGUH Kerajaan Selangor... masalah sampah bermula kerana Kerajaan Selangor batalkan kontrak Alam Flora... kemudian bagi Kontrak sampah kepada KRONI dan SEDARA MARA mereka... Kemudian Selangor dilanda masalah SAMPAH KRONIK...  terbukti kontraktor KRONI dan SEDARA MARA mereka tak dapat urus sampah... untuk selesaikan masalah yang kerajaan sendiri cipta maka Kerajaan Selangor beli LORI SAMPAH guna duit rakyat... hebat bukan penyelesaian mereka... macam LAHANAT!

Itu baru urus SAMPAH belum urus NEGARA... kalau bagi mereka urus negara NESCAYA MEREKA URUS NEGARA MACAM SAMPAH!

BERHENTI SOKONG DAN UNDI Pakatan Rakyat sekarang! JOM UBAH !


Tahniah dan syabas kerajaan negeri Selangor kerana waktu ini Gomo difahamkan sudahpun membeli 50 buah Lori sampai yang setiap satunya berharga 250 ribu yang mana jika didarabkan dengan 50 buah menjadikan sebanyak RM 12,500,000 Juta wang rakyat Selangor telah digunakan bagi menampung pembelian lori lori sampah ini.

Itulah kelebihan pemimpin Pakatan Rakyat yang kononya cukup efektif dalam mentadbir sesebuah negeri sampaikan pekara yang mudah berkenaan isu sampah tidak dapat diselesaikan sehinggakan terpaksa mengeluarkan wang rakyat jutaan ringgit bagi membeli lori sampah.

Gomo percaya selepas ini akan ada lagi masaalah berkenaan lori sampah ini dan selepas ini yakinlah anda semua terutama rakyat Selangor bahawa kerajaan negeri akan menyelesaikan masaalah tersebut dengan mengeluarkan lagi wang rakyat Selangor.

Cukup mudah bagi mereka Kerajaan Pakatan Selangor kerana apa sahaja masaalah mesti diselesaikan dengan perbelanjaan dan tidak ada mekanisma lain selain dari menggunakan wang rakyat Selangor.

Ini baru di Selangor mereka bertindak sedemikian bagaimana pula jika Malaysia dipimpin mereka ini? Apa akan berrlaku? Ohhh semuanya akan diselesaikan dengan menggunakan wang rakyat. Kerana pada mereka Pakatan rakyat semua boleh dibeli dengan wang ringgit dan tidak perlu peningkan kepala.
http://www.papagomo.com/2012/05/terkini-peruntukkan-khas-pembelian-lori.html

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.