Thursday, May 3, 2012

DULU "PERUT" KINI "MISAI" TANGKIS SKANDAL SEKS AZMIN ALI


Pembelaan Skandal Seks terhebat di "DUNIA" dan pemimpin seluruh dunia perlu mengambil pengalaman Pembangkang di Malaysia dalam "menangani" dan "mematahkan" tuduhan Skandal Seks mereka. 

Worlds Guinness World Records dijangka meneliti fakta untuk menobatkan pemimpin Pembangkan Malaysia sebagai Pembelaan Skandal Seks terhebat di "DUNIA" dengan hanya menggunakan "PERUT" untuk Skandal Seks Anwar Ibrahim dengan China Doll dan "MISAI " untuk Skandal Seks Azmin Ali.

Pemimpin seperti mantan International Monetary Fund Managing Director, Dominique Strauss Kahn, John Edwards, mantan Capres Amerika Serikat dari partai Demokrat,mantan Gabernor California Arnold Schwarzenegger, Gabernor New York Eliot Spitzer, Perdana Menteri Itali Silvio Berlusconi, Presiden Perancis Nicolas Sarkozy dan isterinya Carla Bruni, Ahli Kongres Demokrat Amerika, Anthony Weiner, Bill Clinton, Mantan Presiden Amerika Syarikat dan Alan Garcia, Presiden Peru dijangka
akan menghubungi ANWAR IBRAHIM FOUNDATION (AIF) untuk mendapatkan konsultansi bagi menangani isu Skandal Seks mereka...
Ikuti artikel berikut " Sumber MPP

Gua sakit perut beb!!! Habis satu rumah gua guling sebab tak tahan sakit perut bila blogger lembu Pakatan laknatullah tuduh gambar ASSmin tu superimposed..

Dorang kata, gambar ASSmin dalam jamban sambil melakukan seks oral tu tipu sebab ASSmin mana ada misai...


Warghh!!! Mana pulak datang misai beb!! Aduhhh... sakit lagi perut gua pepagi buta nih...


Lama saya merenung gambar ‘Azmin’ terutamanya gambarnya di Kosmo. Gambar blog asal juga diperhatikan. Saya nampak ‘Azmin’ dah ada misai [gambar kanan bawah]. Lain daripada gambar-gambar Azmin sebelum ini yang tak pernah bermisai!! -ekeleh.com

SAH puak-puak lembu Pakatan laknatullah dah mereng!! Tapi tak boleh nak salahkan dorang jugak beb.., 3 hari dorang tak sempat berak sebab nak cari point baekk punya untuk cover ASSmin..

Oleh kerana angin dalam perut dah tendang kepala disebabkan 3 hari terperangkap.., maka terhasil lah idea untuk wujudkan konspirasi misai pada gambar ASSmin...


Memang confirm macam gampang punya idea!!!


Sorilah ye..., gua dah tak berdaya lagi nak menaip ni beb.. Bersembur-sembur air liur gua penuh atas skrin laptop ni sebab terbayangkan konspirasi misai ciptaan puak-puak bangang Pakatan tu..


So.., bila korang ingat Pakatan laknatullah.., korang bayangkanlah tiang talipon.. Sama je bangangnya antara puak-puak tu dengan tiang tersebut. Hahahahahahaha....No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.