Wednesday, May 16, 2012

CUBA TEKA DUIT PILIHANRAYA NI BANYAK MANA DAN SIMPAN DI MANA?


Semua parti politik sedang bersiap sedia menghadapi pilihanraya termasuk dana kewangan dan tenaga kerja sedang dikoordinasikan bagi tujuan itu. Cuba sedihnya ada PARTI guna konsultan luar klik SINI, SINI dan SINI... termasuk dapatkan sumber perisikan luar semata-mata demi kuasa walaupun mengundang campur tangan asing kelak.

Kalau bab duit... payah nak ceritalah... tapi maklumat mendapati dana kini sedang di bawa masuk sama ada menerusi sempadan atau transaksi bank... semua masih boleh teka duit segunung di atas sedang disimpan dimana dan banyak mana?

2 comments:

Salam Perjuangan said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Anwar ibrahim nak duit pilihanraya ko sikit... tapi aku tak nak la kena makan ice cream atau diliwat... ya... bagi ikhlas.. kan kau pemimpin ANU-gerah TUHAN... ISLAM MADANI menjadi pegangan..

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.