Wednesday, September 1, 2010

R. SIVARASA KENA MAKI HAMUN DAN DIBALING KURMA

PANAS - Sivarasa Di Maki Hamun Dan Di Baling Kurma Tepat Ke Mukanya


Keling Paria Kepundek


Maklumat - Peniaga dan penunjung Bazar RamadhanSeksyen 6 dan 7 Kota Damansara

R.Sivarasa MP Subang yang mana Keling Paria ini juga merupakan Peguam dalam Kes Liwat Anwar Ibrahim telah pergi ke Bazar Ramadhan Sek 6 dan 7 Kota Damansara pada hari Isnin yang lalu iaitu Kelmarin.

Sivarasa Keling Paria ini di iringi seorang lagi Keling Paria yang membawa Bendera PKR dan juga seorang Melayu bangsat yang membawa Loudhella. Melayu yang memegang Loudhella itu mengucapkan"Selamat Menyambut Ramadhan dan selamat berbuka. Kami dari PKR subang Bla bla bla lah si Melayu bangsat ni merepek...

Sivarasa Keling paria kemudiannya mengedarkan 3 BIJI BUAH KURMA kepada pengunjung yang hadir di bazar Ramadhan tersebut.

Kerana 3 biji kurma tersebut lah maka para pengunjung yang ada di situ menjerit ke arah kumpulan PKR kaki Liwat ini:
" Lu ingat melayu Bodoh ka mau bagi gula gula ini macam?"

Ada satu pakcik pula menjerit menyatakan:
"Longkang tersumbat pun lu takda mari bikin, jalan rosak pun lu tak boleh bikin, Lu ingat lu boleh menang ka PRU13 nanti."

Dalam pada itu juga beberapa peniaga yang sedang menjalankan perniagaan membaling buah kurma yang di berikan tadi oleh Sivarasa kepada kumpulan PKR kaki Liwat ni dan sebiji dua hinggap di muka Sivarasa Keling Paria.

Sivarasa terus melulu pulang sebab tak tahan di maki hamun oleh melayu yang ada di situ kerana 3 biji Kurma nya tu.

Pergh..Celako punya Keling Paria. 3 biji buah Kurma je dia bagi pada pengunjung dan peniaga kat Bazar ramadhan tu. Apa kurang ajar sangat si Keling ni? Kalau aku ada kat situ Sah aku LUDAH tepat kat muka Keling ni. haramjing betul.

Moral kepada semua: jangan sedekah 3 biji kurma, tapi sedekah 3 kotak kurma kalau taknak kena baling....he he he

sumber : papa gomo

1 comment:

armouris said...

info tentang kurma di SIHAT SELALU - Khasiat Kurma

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.