Saturday, September 25, 2010

AKSI KHALID DAN RAHIMAH DALAM KEMERA YANG DITEMUI DI PEJABAT KHALID


Kamera untuk rakam aksi?


Sumber : The Unspinner

Khalid kocak dalam pejabat dengan Rahimah?

Berita yang sampai kepada kami mengatakan kamera pengintip yang diletakkan di dalam pejabat Khalid Ibrahim seperti yang heboh diperkatakan sebelum ini diletakkan oleh orang-orang dalam sendiri.

Difahamkan ianya untuk kerja-kerja pengintipan hubungan antara Khalid Ibrahim dan pegawai istimewanya iaitu Rahimah. Ada sumber yang mengatakan, ada masanya Rahimah memasuki bilik Khalid hingga berjam-jam lamanya. Mungkin banyak perkara yang dibincangkan.

Kami difahamkan ,bertitik tolak dari situlah ianya telah menimbulkan syak wasangka tidak baik di kalangan orang-orang lain. Bagi mengetahui apa yang terjadi setiap kali Rahimah memasuki bilik Khalid, lalu ada seseorang telah memberanikan dirinya memasang kamera pengintip di dalam bilik Khalid.

Difahamkan juga, semasa Khalid menjumpai kamera tersebut gambar Khalid dan Rahimah telah pun dirakam oleh kamera itu. Sebelum Khalid membuat sidang media bagi mengumumkan penemuan kamera tersebut dikatakan kandungan rakaman kamera tersebut telah dipadamkan.

Atas sebab itulah Khalid tidak mahu membuat laporan polis dan seterusnya bagi membolehkan polis menyiasat pencerobohan pejabat beliau. Khalid bimbang, apabila jadi kes polis segalanya akan disiasat habis-habisan dan sudah pasti akan terdedah satu hari nanti.

Selama ini pantang ada kes, sekecil-kecil kes pun maka berduyun-duyunlah puak-puak PKR akan ke Balai Polis bagi membuat laporan. Tetapi apabila kes pencerobohan pejabat MB terjadi, mereka tidak mahu membuat laporan polis. Pelik atau tidak ?

Selangordaily

The Unspinner dah cakap lama dah ... hehehe ...

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.