Tuesday, September 28, 2010

POLIS AKAN TANGKAP EXCO SELANGOR YANG CEDERAKAN CALON KETUA CABANG KOTA RAJALaporan Polis..! Bila PDRM Nak Tangkap Exco Selangor Yang Cederakan Calon Ketua Cabang PKR Kota Raja..??


Sila Double Click pada imej diatas untuk bacaan lebih jelas……

Semalam blog ini bersama rakan rakan bloggers yang lain telah menyiarkan cerita panas kekecohan dan pergaduhan tercetus sewaktu Mesyuarat Agung Pemilihan PKR dibeberapa tempat. Yang paling panas di Cabang Kota Raja, bacalah sendiri laporan polis yang telah dibuat oleh mangsa “aksi aksi samseng” yang kini menular dalam sifat kepimpinan PKR….

Jelas dalam laporan tersebut menyatakan wakil rakyat bertaraf Exco yang perlantikannya perlu mengangkat sumpah dihadapan DYMM Sultan Selangor, telah berkelakuan seperti seorang gangster…! “berlari menuju kearah mangsa…, menumbuk! menendang..! bukannya sekali, tetapi beberapa kali…!!

Menteri Dalam Negeri tak nak bagi “AMARAN…”..?? ehh… amaran pulak.., buat tangkapan lah..

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.