Tuesday, May 3, 2016

SPRM LEMBAB SIASATAN RASUAH BANGLO DISKAUN TANAH PPR TAMAN MANGGIS BERI PELUANG LIM GUAN ENG HAPUS BUKTI

Hoiii SPRM dah masuk bulan MEI 2016 ni mana kertas pendakwaan dan laporan siasatan kes skandal Lim Guan Eng makan rasuah diskaun banglo penjualan murah bawah harga pasaran pada company tak layak tanah untuk rakyat miskin PPR di taman manggis???

Hoii SPRM TIDO berdengkur jadi cacing ke? atau dah kenyang dapat hadiah 'BESAR' aritu dari Lim Guan Eng? atau SPRM memang BALACI, MACAI, PECACAI dan PENJILAT pembangkang? Ke SPRM saje buat-buat lembab, bodoh dan dungu yelah mana tau nak kasi Lim Guan Eng dan Madam Diskaun Phang bersiap sedia or hapus dan buang bukti??? 

Hoii SPRM makan gaji buta ke??? Ke kena tunggu BINI pegawai tinggi SPRM update dalam facebook perkembangan dan hasil siasatan? Main bangsat pun berpada lah macai oii!!!


BERAPA KALI DA SPRM NAK SPIN BAGI MACAM-MACAM ALASAN TERBUKTI KERJA LEMBAB... TAK NAK BUAT SOLAT HAJAT KE??? ATAU BERSUMPAH DAN GUNA NAMA ALLAH CARI SAMPAI LUBANG CACING? KE SPRM DAH JADI CACING SEBAB KENA MAKAN SUMPAH??

https://1.bp.blogspot.com/-19_YRIjqi2E/VyczDaf5n-I/AAAAAAAACIY/QDKLPn8BzQ0mcLIFRhR45Focum1sa5BZQCLcB/s1600/lge%2Bdakwa.jpg
SPRM NAK BUKTI APA LAGI? JELAS LAGI BERSULUH SERTA ADA KES RUJUKAN SERUPA LAGI... NAK TUNGGU BUKTI VIDEO HITAM PUTIH MACAM ANWAR MAIN CHINA DOLL KE? KE MACAM GAMBAR ICE CREAM ASMIN KENE SERVICE JANDA DALAM TOILET???

MESRA, ERAT DAN RAMAH MUAHHH MUAAHH SPRM JADI PENJILAT KE?

POLITIK APA NYA... SPRM BUAT MACAM-MACAM GIMIK MASA SIASAT KERAJAAN DULU LAGI NAMPAK WAYANG POLITIK... MENGAKU AJA LAH SPRM SARANG PEMUJA MAT SABUN, PENJUBOR BANDUAN LIWAT DI SUNGAI BULOH DAN LIM TOKONG

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.