Thursday, May 12, 2016

MAHAHIR DAN DEKLARASI RAKYAT BUAT DRAMA TAMIL KARALA "SAJUTHA BULUM CHUKOP"


Dah kata dah peluk kunun-kunun menangis tu drama lakonan ja rupanya untuk DRAMA TAMIL KARALA "SAJUTHA BULUM CHUKOP". Kejap kata dah cukup sejuta tanda tangan... ehhh kemudian kata baru nak kira... sekali ari ini kata belum cukup baru 500 ribu... PULAK!!! 

Ohhh... hehehe Jangan marah ya itu rupanya plot atau babak dalam DRAMA TAMIL KARALA "SAJUTHA BULUM CHUKOP"... istimewa tau menampilkan pelakon bekas negarawan dan anak dia SI BOBOI MANJA... artis lain ialah Datuk SOTONG, atuk YIDEN dan pemenang pelakon paling SEMPORNA....

video klip lagu latar DRAMA TAMIL KARALA "SAJUTHA BULUM CHUKOP" ini akan ambil di GENTING RESORT bertemakan parti sambutan hari jadi MEWAH tajaan TAIKUN CINA... antara lagu kalau tak silap "NYAYUK MUDHA LUUPHA" dan "BUBOI JADDE PEYEMM"... penyanyi tersohor SITI NOHALIZJA turut sumbang suara menyanyikan lagu "KINAT TIKEM BALAKHANG"

Ramai TAIKUN CINA sponsor DRAMA TAMIL KARALA "SAJUTHA BULUM CHUKOP" ini hasil untung konsesi dan projek manapoli puluhan tahun yang diperolehi....

SAKSIKAN SEDUTAN BABAK DRAMA INI

1. Semalam, jam 2.20 petang, Kelab Mantan Menteri Besar Kedah, Mukhriz Mahathir FC telah memuat naik status kononnya tandatangan Deklarasi Rakyat telahpun mencecah 1 juta. Maka drama Tamil pun bermula dengan peluk berpelukan diiringi tangisan syahdu.
2. Pada pukul 4.11 petang, satu lagi fanpage, Deklarasi Rakyat pula telah memuat naik status posting bahawa pengiraan tandatangan Deklarasi Rakyat baru bermula. Kelihatan keluarga bahagia yang terdiri daripada Ambiga S, Marina Chin Abdullah dan Teresa Kok turut sama mengira.

3. Hari ini pulak kita sedia maklum apa yang berlaku ...

 https://3.bp.blogspot.com/-TM-u36_aptE/VzMe62ytWUI/AAAAAAAA6Us/Rjn_dMBlvGouXs1BUGIdzPW4NMG0ugx2gCLcB/s640/FB_IMG_1462941672642.jpg

2 comments:

paktho said...

Saya sudah turun kn tanda tangan. Anda bila lgi.

Oasispg said...

Jwp la kt akhirat

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.