Friday, May 6, 2016

ADA STAF AG DAN POLIS PENANG ANJING MACAI DAP COVER KES PHANG LI KOON MADAM DISKAUN RASUAH BANGLO LIM GUAN ENG

Kepala Bapak di Pulau Pinang ramai yang sudah menjelma dan bertukar menjadi macai kafir harbi laknatullah syaitan DAP dengan terkini sudah ada gerakan "menyelamatkan" Lim Guan Eng apabila pegawai kerajaan menunjukkan kebodohan membuat kenyataan membela dan mempertahan Lim Guan Eng... bersungguh nak selamatkan tokong dari kes rasuah banglow diskaun hasil diskaun jual tanah murah orang miskin pada syarikat tak layak di PPR taman manggis.


https://3.bp.blogspot.com/-_7AqZcyDV50/VypKvqpZy9I/AAAAAAAACIo/NRsQjFkULPEgmhO--srWw_u_fu3LfEavwCLcB/s1600/SDA.jpeg

Ketua-ketua Jabatan di Pulau Pinang nampaknya tidak lekang dari kontroversi. Sangat berkuasanya Lim Guan Eng sebagai Ketua Menteri Pulau Pinang sampai mereka semua jadi penjilat dan pemakan dedak DAP. 

1. Bermula dengan SUK Pulau Pinang mengadakan tender dari kalangan syarikat yang semua teknikalnya lemah dan memilih KLIDC, 

2. Kemudian Dato' Samarajoo Manikam Pengarah SPRM yang mengadakan program integriti korporat bersama Lim Guan Eng. Ia polemik antara penyiasat dengan orang disiasat sepentas! 

3. Terkini PDRM melalui Ketua Polis Pulau Pinang mendahului kenyataan Peguam Negara dengan mengatakan " I was informed two days ago about this decision and hence the case is considered closed".

wowww!!! baru masuk beberapa bulan dan BERTUKAR menjadi penjilat dan pemakan dedak kafir harbi laknatullah syaitan DAP... Persoalannya Bagaimana Ketua Polis Pulau Pinang yang baru masuk bulan Februari lalu boleh membuat kenyataan sedemikian rupa mendahului Peguam Negara? Apa sebenarnya berlaku? Siapakah Pegawai Pejabat Peguam Negara yang menjadi rujukan Ketua Polis Pulau Pinang dua hari yang lalu? Apa pula motif NST dan The Sun Daily memetik kenyataan Ketua Polis Pulau Pinang itu? Soalan-soalan ini harus dijawab oleh AG dan Ketua Polis Pulau Pinang. 

Baik cepat cari anjing-anjing macai DAP ni sebelum segalanya sengaja "dihilangkan" dan disabotaj pengkhianat dari dalam!!!


https://4.bp.blogspot.com/-egdciVpMUVo/VypSJaLAWcI/AAAAAAAACJA/-1CypCSx_jIdIHhocqHf5EVpLFDCfdjRgCKgB/s1600/APA%2BBERLAKU.jpeg


https://2.bp.blogspot.com/-QfNRXSkLIT4/VypUJpRaEtI/AAAAAAAACJQ/9SEnIxP7-hEq0kDOcqlwAMaz_9II5seCACLcB/s1600/TUTUP.jpeg


https://1.bp.blogspot.com/--Uag1brTISw/VypdotarRAI/AAAAAAAACJ0/NjMoP0XuzigD2fDCx6s9mMPRm_iQz6AXACLcB/s1600/roketkini.jpg

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.