Tuesday, May 10, 2016

TERKINI ANWAR IBRAHIM BERGELUT MAUT TEKANAN DARAH TINGGI MEMUNCAK SEDIH KALAH BESAR DI PRN SARAWAKKetua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim dikejarkan ke hospital kerana tekanan darah tinggi, menurut peguamnya, Sivarasa Rasiah.

“Dato’ Seri Anwar Ibrahim di kejarkan ke hospital akibat darah tinggi yang tidak stabil,” tulis Sivarasa dalam catatannya di Facebook malam ini. “Sama-sama kita doakan untuk beliau.”
 
KALAU DAH AJAL KITA TERIMA KETENTUAN TUHAN
MOGA MALAYSIA LEBIH AMAN PADA MASA HADAPAN

3 comments:

Anonymous said...

Konteh tak memunchak pulak

Anonymous said...

Auta lakonan jer yg lebih tu.... mohong jer tu
All northern PM are 'sucks'
All opposition leader from northern are 'fucking sucks'
Both of them are suckerr....

Anonymous said...

diet tak jaga ke dok dalam tu? makan macam kt rumah je, darah tinggi la jadinya. menu daging kena kurangkan atau tak payah langsung. garampun kalau boleh tak payah. biar tawar tapi tak bahaya. dah la pakatan hancus di sarawak, tambah lagi dengan menu hebat hotel kt penjara, darah tinggipun naik. moga ds anwar kembali sihat seperti sediakala.

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.