Wednesday, March 9, 2016

MEMALUKAN JUARA DEBAT ASIA SYED SADDIQ "Challenger" KONON RUPANYA MACAI BODOH TAK TAHU APA PUN

Berbekal muka jambu dan boleh berdebat tapi setakat itu jelah sebab rupanya dia ni bodoh tak tahu apa-apa pun konon tubuh "Challenger" buat petisyen sokong Mader hentam kerajaan tapi satu fakta pun tak ada bila didebatkan di FB. Menang debat Asia sebab fakta dan bukti serta hujah disediakan team research dia hanya bg hujah dan berdebat berdasarkan maklumat diberikan... senang cita pandai sembang ja lebih budak ni... duduk pun masih bawah ketiak Mak... mana nak kenal dunia bertongkat ketiak sampai ke besar!

Realitinya kalau berkaitan isu semasa NEGARA dia ni baghal beb... ZERO, KOSONG dan habuk pun tak ada... hanya berperanan sebagai macai, pecacai dan penjilat Mader serta pembangkang....  buta isu, fakta dan sebab musabab... otak standard otak kuda lepas diliwat fitnah dan spin pembangkang....

Tapi tak mengapa bro... kau ada masa deoan CERAH dan BAIK PUNYA... cuba lepas Anwar bebas dari Hotel Sungai Buluh lu boleh pegi minta kerja pembancuh KOPI yang masih kosong... kami pasti anda dapat punya... Anda adalah jejaka taste ANYwar BERAHIm... kau boleh dapat hadiah dan baju mahal... boleh terbang di bawa kemana-mana... minat pun sama berdebat... so boleh la tadah punggung masa berdebat berdua-duaan di trivoli villa... yeee yeaaahhh!!!!

BACA PETIKAN


http://www.freemalaysiatoday.com/wp-content/uploads/2016/01/syed-saddiq.jpg


Seorang bekas Ketua Pegawai Kewangan (CFO) kepada syarikat minyak dan gas, Azmi Arshad yang dikenali di laman sosial Facebook antara yang sering mempertahankan kerajaan dan Datuk Seri Najib Tun Razak dengan fakta serta rujukan kepada sumber sahih, menarik perhatian netizen apabila turut berdebat dengan seorang remaja, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman yang dikenali sebagai juara debat Asia di laman sosial Facebook.

Dengan jawapan dan persoalan berbelit-belit, remaja yang dipercayai masih lagi belum bekerja dan tinggal bersama ibunya, gagal menghamparkan bukti sokongan kepada dakwaannya.

Berikut adalah terjemahan perdebatan itu yang dilakukan dalam Bahasa Inggeris. (KLIK DAN BACA TAHAP IQ ZERO BUDAK MACAI NI)
http://www.mynation.news/syed-saddiq-an-asia-disgrace-as-a-debater-syed-saddiq-keaiban-asia-sebagai-pendebat/

KREDIT : http://www.mykmu.net/2016/03/syed-saddiq-juara-debat-asia-yang-memalukan/

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.