Friday, March 11, 2016

BOBOI MUKHRIS MERAUNG MENANGIS MINTA NAK JADI PM KAT PAPA MADER SAMPAI JILAT LENDIR DAPIGGY

BOBOI Mukhris meraung nangis sampai berguling-giling hentak kaki yela suruh PAPA MADER settle sama uncle AJIB naikkan dia jadi PM sekali tak perform pula di Kedah maka BOBOI Mukhris kena terajang. 

https://3.bp.blogspot.com/-nD1GUcvgGYU/VuJl4_pkBvI/AAAAAAAAMi4/7nRNwGgq-tsgXEQtjdYIIPawM-Fc07ddg/s400/851302248_5977.jpgBOBOI lega balik KL memerap katil besa rumah besa kete besa boleh pusing2 dunia jalan2... sekali dia sudah bosan da... ketagih kuasa sudah datang...

Sekarang BOBOI MUkhris sudah tidak sabar lagi mau jadi PM maka sebelum BOBOI MUkhris meraung cepat-cepai  PAPA MADER merelakan diri kaw tim menjilat lendir DAP Rasis Kafir Harbi Laknatullah dan PKR sosialis dan liberalis... untuk BUKA JALAN walau gadai dan lacur maruah... 

Bila cek nak jadi PM kena jadi Ahli Parlimen pulak... BOBOI Mukhris hanya Ahli DUN... meraung balik BOBOI!!!

Nasib baik ada ABG MAFPUS boleh tolong siap boleh kasi jalan BOBOI Mukhris ganti tempat dia sebagai Ahli Parlimen... ABG MAFPUS rela letak jawatan kosongkan kawasan demi adik BOBOI... sayang ABG MAFPUS pada BOBOI MUkhris tau... friend muaahh muaahhh gitu!!!

Yaaaa hooooo!!! Hooo Reyyyy!!! BOBOI nak jadi PM... muahh muahhh barula PUTEH!!! hehehehe

4 comments:

mat said...

blog UMNO mmg bodoh. ada ke hentam gang sendiri. amat bodoh. ketua itu bukan maksum. UMNO dah jadi mcm parti komunis, tahula skrg berkawan baik dgn kerajaan komunis china

Anonymous said...

ko btul2 yang nampak menjilat dedak najib....hahahah...buat artikel ape jer...pemakan dedak jer yang percaya artikel ko nie....hahahhaha...igt mengundi nti bukan pemakan dedak umno jer yang ngundi yea....jgn tutup blog nie bile jd pembangkang...ade lg dedak najib utk ko jilat kt dlm bank tu....

Anonymous said...

BLOG GOBLOG MUDIBAT!!!

Idealis Malaysia said...

hahaha penjilat Mader, Mat Sabun, Azmin Ice cream dan Lim DAPiggy sudah melenting la... kenapa... lubang kunyit melecet ke... jgn guna ku puteh... gunala ky jell hehehe...

1. betul ketua bukan maksum... Najib tidak maksum... abis MADER daddy, MuYIden dan Mukris boboi maksum ke yg korang nk ikut membuta tuli? 3M ni memang tak layak duduk dalam UMNO kalau tindakan serupa PENGKHIANAT!!! Kawan dengan negara china... ok pe... dapat juga pelaburan... yang BODOH kawan dengan DAPiggy kafir harbi rasis laknatullah... dah jelas2 anti islam melayu dan mau jadikan negara ni serupa singapore yang rela minjilat dan diliwar siap peluk2 tu kenapa??? hahaha nampak KAU yg BODOH kan!!!

2. kau lagi AYAM! tau la kau suka sgt dedak... tak kenyang lagi ke dapat dedak bulan2 gaji kerajaan UMNO-BN pimpinan Najib yg kau bg anak bini kau telan... blog ni lama da establish... zaman mader... zaman pak lah... sampai zaman najib... independent tak bertuan... macam polong hahaha... boleh cek akaun bank tak ada hal... satu sen pun x dapat beb hehehe.... kalau setakat kau yg hingus meleleh baru sehari dua nak sibuk n zero pasal politik boleh pegi mampus... blog ni la nk selamatkan pengundi merosakkan masa depan mereka sendiri dari racun fitnah, pembohongan dan spin golongan munafikun, kafir harbi rasis laknatullah dan pendokong liberalis, sosialis n pluralis... memang blog ini akan terus bersuara walau x senada dengan suara majoriti... kita bicara soal realiti dan fakta... bukan emosi bodoh semata... Teruskan beb jadi AYAM... kais dedak cukup2... sembah tokong, jilat ice cream, tadaah jubo dan peluk mamak tu kuat2... otak tu bg depa liwat cukup2... sampai mereng hehehe...

3. pukimak indon mana ni... mudibat apa kejadah nya hahahaha... bangang!!! patut negara tak maju2 bahalol rupanya hahahaha....

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.