Wednesday, March 23, 2016

GELABAH KANTOI TAKTIK BUAT AKUAN BERSUMPAH BEKAS PEMILIK PERTAHAN RASUAH LIM GUAN ENG

Apek tua aka MACAI Lim Guan Eng yang pernah mengetuai Pasukan Peronda Sukarela (PPS) ala gangster yang mengganas di Pulau Pinang tampil MEMBACAKAN akuan BERSUMPAH Phang Li Koon aka "LADY DISKAUN" baru-baru ini. 

Malah apek tua ini siap mengaku menjadi Penasihat Phang Li Koon aka "LADY DISKAUN"  dan macai ini bertindak ala "ALONG" serta "GENGSTER" secara terbuka MENGUGUT dan MENGGERTAK semua orang  akan mengambil tindakan undang-undang ke atas sesiapa sahaja yang cuba membuat tuduhan berlaku salah laku dalam penyewaan banglo No.25 Jalan Pinhorn oleh Phang Li Koon kepada Lim Guan Eng selain penjualan tanah tapak PPRT Taman Manggis Fasa 2.

Kenapa tak Phang Li Koon aka "LADY DISKAUN" sendiri yang baca dan buat sidang media akuan bersumpah ini... ke mana "LADY DISKAUN" pergi??? LARI meeting ke luar negara ke bersama Lim Guan Eng???

Apa KEPENTINGAN APEK TUA ni dalam kes Rasuah Diskaun Banglo Lim Guan Eng???
Kenapa APEK TUA ni pertahan sangat "LADY DISKAUN"???
Apakah APEK TUA ini bukan sekadar Macai, Pecacai dan BARUA Lim guan Eng???
Apakah APETK TUA ini turut terlibat dalam skandal rasuah ini sampai beriya-iya pertahan???

https://3.bp.blogspot.com/--tFEVGkwyFg/VvGAMUAqb_I/AAAAAAAANCQ/dS4n_WqIXicmqzSa60-BbrzQoIdtK0IgQ/s400/10672058_1083030585071507_7120069890454335001_n.jpg
Ini akuan sumpah tau... sumpah betul kaaa... bohong kaaa... tak tau maaa.... yang penting cover dulu maaa....

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.