Monday, February 22, 2016

PEMBANGKANG GUNA SEKUTU LUAR NEGARA TERUSKAN FITNAH TERHADAP 1MDB DAN DS NAJIB

Kebangsatan agen yahudi dan pembangkang makin terserlah apabila terus mahu memainkan isu 2.6 billion kunun dari 1MDB tak cukupkah laporan dari SPRM, AG, Kerajaan Saudi dan laporan BBC yang mengatakan SAH 2.6 billion BUKAN datang dari dana 1MDB.

mungkin anda memilih jadi BANGSAT, BODOH, LEMBU dan BANGANG mahu terus rela DILIWAT otak dengan mainan persepsi pembangkang untuk bergendang pasal kisah 2.6 billion ini...

Pembangkang akan terus palu kompang pasal cerita 2.6 billion ini yang akhirnya nanti serupa dengan kes altantunya yang mana penghujungnya sirul bersumpah DS Najib tidak terlibat langung dan bersalah...

Pembangkang akan kudakan kesemua jaringan dalam dan luar memburukkan negara dan DS Najib... kerana mereka mahu jatuhkan kerajaan agar pimpinan lebih menerima LGBT, Kafir harbi, gerakan kristianisasi dan fahaman malaysia for malaysian yang rasis menolak konsep kontrak sosial serta hak melayu bumiputera.


https://2.bp.blogspot.com/-6F-HF3A-tkg/VsfydUMv7AI/AAAAAAABixQ/LZGr-7lFJIE/s1600/IMG-20160219-WA0042.jpg

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.