Monday, February 22, 2016

HINA POLIS ANAK MUHYIDDIN PERASAN BAGUS TAPI BODOH SERUPA BAPAK DIA RUPANYA

Apa ingat kau anak muhyiddin dah ada lesen besar nak suka-suka hina orang lain dalam kes ni hina polis...  baik kau nasihat bapa kau dulu sebelum neasihat orang lain cukup-cukuplah jadi talam 10 muka dan opurtunis yang nampak sangat kemaruk nak jadi PM... suruh bapak kau jangan lah tayang sangat kebodohannya... 

Masa dalam kerajaan buat buat BODOH... depan hangguk belakang tikam... depan cakap lain belakang cakap lain macam biawak lidah bercabang... bila dah duduk luar nampaknya  makin bertambah bodoh... kesian... merapu sana sini... jilat bontot mader... siap jadi REKRUT DAP... sekarang kebodohan tu pula dah menjangkit pada kau farhan... balik segera nasihat bapak kau lah cepat-cepat!!!!

https://4.bp.blogspot.com/-1yv6hu3mr_I/Vshj0NX92hI/AAAAAAAApGM/A-Tpu7_TVtg/s400/Khalid-abu-bakar_logo-polis_600.jpg

Polis akan memanggil anak lelaki bekas Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkaitan post di Instagramnya yang didakwa merendahkan imej pasukan Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Dalam tweetnya mengenai perkara itu hari ini, Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar polis akan memanggil Farhan Yassin untuk menjelaskan apa yang dimaksudkan dengan (gambar beg wang) diletakkan di atas lambang PDRM yang dimuat naik dalam akaun Instagramnya.

Harimau, yang dipaparkan pada lambang itu, didakwa telah digantikan dengan gambar beg wang.

Semakan terhadap akaun Instagram Farhan, bagaimanapun tidak menemui post tersebut kerana nampaknya telah dikeluarkan.

Bapa Farhan, Muhyiddin, telah dipecat daripada jawatan timbalan perdana menteri itu selepas beliau menjadi semakin vokal terhadap pengendalian Perdana Menteri Najib Abdul Razak dalam kemelut 1MDB.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.