Thursday, February 4, 2016

AHMAD BASHAH TAK TIDUR MASA ANGKAT SUMPAH MB KEDAH SEBALIKNYA MUKHRIZ MAHATHIR YG TIDOQ LENA DI KLhttp://www.pru14.tv/wp-content/uploads/2016/02/ahmad-Bashah-1.jpg


Datuk Seri Ahmad Bashah Md Hanipah kini merupakan Menteri Besar Kedah yang ke 12 menggantikan Datuk Mukhriz Mahathir.

Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kedah itu mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Kedah yang baharu, pagi ini di Istana Anak Bukit.

Istiadat mengangkat sumpah tersebut di hadapan Pengerusi Jemaah Pemangku Sultan Kedah, Tunku Temenggong Kedah, Tan Sri Tunku Sallehuddin Sultan Badlishah Shah pada jam 9.30 pagi ini

http://www.agendadaily.com/images/tidor-politik.jpg

Sebagai manusia biasa kita cukup faham setiap orang ada batas ketahanan diri.Ada masa terlalu letih hingga membuat kita terlelap seketika tanpa disedari. Ia boleh berlaku pada semua orang.Apa lagi orang politik yang saban masa terlari ke sana ke mari,hadir mesyuarat,acara,temujanji dan segala macam.

Kalau tidak percaya cuba sembang dan tanya sendiri orang-orang politik yang berjawatan tinggi.
Ada masa memang lembik kerana seharian sibuk memanjang.

Kata orang kalau sudah tahu sama tahu bab ‘ tertidor’ ini bukan sesuatu yang luar biasa kenapa halakan senapang pada Datuk Seri Ahmad Bashah seorang saja. 


HATTA ANUwar BERAHI si Banduan LIWAT dan Lim GUan Eng tohkong lagi lah tido ternganga meleleh air liur basi... nak besar besarkan sangat bab tertidur apalah!!!

BICARA BAB TIDO NI... YANG PASTI MUKHRIZ TIDOQ LENA MALAM TADI LEGA TAK PAYAH NAIK FLIGHT PAGI NI NAK KE KEDAH... BRAVO!!!!

3 comments:

Anonymous said...

salam
betul ka dia tak tidor....tipu lebih nampak...zaman dulu kala boleh tipu...skarang bukan boleh tipu lagi nooooooooooooooooooo....

Anonymous said...

Pemakan dedak yang buntu otaknya...

Anonymous said...

Pernah tertidur masa beromen dgn bini.. Ha ha...

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.