Tuesday, March 13, 2012

TAK HABIS HABIS PAKATAN RAKYAT BUAT FITNAH MAJLIS PERTUNANGAN ANAK PM BAYAR SENDIRI

PM BAYAR SENDIRI


Oleh Aidila Razak (Malaysiakini)

KUALA LUMPUR : Bil katering bagi majlis pertunangan anak perempuan Datuk Seri Najib Abdul Razak dibiayai oleh Perdana Menteri dan bukannya oleh Kerajaan Persekutuan, kata Hotel Shangri-La Kuala Lumpur.

"Majlis ini berakhir pada 17 Jun dan bayaran penuh dibuat oleh Yang Amat Berhormat Perdana Menteri dan bukannya pada 30 Jun dan bukannya oleh Pejabat Perdana Menteri (PMO)," katanya.

Menjawab pertanyaan Malaysiakini, pengurusan hotel juga mengesahkan bahawa borang Pesanan Majlis Bankuet atau 'Banquet Event Order' yang didedahkan oleh PKR adalah salinan yang sah.

Menurut dokumen itu, PMO dikenakan bayaran RM409,767 oleh Hotel Shangri-La untuk perkhidmatan katering, yang membekalkan udang karang dan daging lembu Wagyu, untuk kira-kira 900 tetamu. - MALAYSIAKINI.

(Renungan Rimau : Mesti tahu bezakan 'siapa yang bayar' dan bil yang ada alamat'surat menyurat'. Janganlah buat orang marah kat Perdana Menteri wahai pemimpin PKR. Tak baik tau).

1 comment:

Anonymous said...

aku cadang PM saman... saman rafizi, pkr dan malaysia kini... 500 juta... bagi depa lingkup terus... bungkus...

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.