Monday, March 19, 2012

MARI DOAKAN TUAN GURU HARON DIN SELAMAT MENJALANI RAWATAN DI AMERIKA

Pada Sabtu 17 Mac 2012 lalu, Tuan Guru Haron Din telah berangkat ke Amerika (US) bagi mendapatkan rawatan penyakit jantung beliau.Mari kita ketepikan persoalan dan pertelagahan politik dengan bersama mendoakan kesejahteraan, keselamatan dan kesihatan Tuan Guru Haron Din sepanjang mendapat rawatan di sana... dan pulang dalam keadaan kesihatan yang lebih baik... InsyaALLAH amin.
 Pada malam sebelumnya satu majlis solat hajat dikalangan keluarga terdekat telah diadakan. Suasana begitu sayu dan meruntun hati mendengar amat Tuan Guru Haron Din dan insyaAllah pesanan beliau akan dijadikan panduan dan azimat melayari kehidupan ini. Beliau sebenarnya sudah lebih 4 bulan menghadapi masalah kesihatan jantung dan telah beberapa kali dimasukkan ke IJN bagi mendapatkan rawatan namun IJN mencadangkan agar Tuan Guru Haron Din mendapatkan rawatan semula di luar negara memandangkan berlaku komplikasi dan masalah berulang setelah mendapat rawatan terdahulu... 

Haron Din

keadaan beliau sebenarnya agar merisaukan berbanding kes-kes terdahulu dan ini amat menggusarkan semua di mana ketika ini buah fikiran, ketokohan dan pandangan beliau amat di perlukan terutama ketika berlakunya kemelut dalaman PAS dan usaha penaklukan oleh kumpulan ANWARIS untuk menguasai PAS secara halus... Hanya Tuan Guru Haron Din diharapkan berani bersuara demi menegakkan perjuangan ISLAM SEBENAR yang kian pudar dan digadaikan PAS kerana pengaruh ANWARIS dan KAFIR HARBI ketika ini...

Moga dengan berkat doa dan berkat sokongan semua kepada  Tuan Guru Haron Din dengan rahmat dan keberkatan dari ALLAH SWT memberikan kesembuhan terhadap beliau AMIN...No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.