Thursday, March 15, 2012

SALAHGUNA KUASA ANWAR IBRAHIM MAHA HEBAT BERBANDING FITNAH MAJLIS PERTUNANGAN ANAK PM

Salah guna kuasa adalah tuduhan berat dan mampu meranapkan reputasi seorang pemimpin... Idelismalaysia mahu semua menilai semula tuduhan dan fitnah Pakatan Rakyat berkenaan majlis pertunangan anak PM DS Najib yang kununnya dibiayai PMO dan kerajaan... 

Bukti telah jelas... bagi kami amat biasa sebagai pemimpin lebih lagi individu no 1 kerajaandibantu rakan dan tempat bertugas untuk melakukan tempahan makanan dan sebagainya... lihat saja di UK ke US ke pejabat pemimpin biasanya menguruskan semuanya waima bagi urusan peribadi... namun kalau soal pembiayaan bagi urusan peribadi dilakukan sendiri oleh pemimpin dan terbukti PM DS Najib membayar sendiri bil makanan dan urusan lain bagi majlis berkenaan... so ADA MASALAH KE?

Tuduhan Rafizi LEMBU yg menyamakan kononnya salah guna kuasa PM DS NAJIB yang terbukti tidak benar dengan  KES salah guna kuasa ANWAR IBRAHIM adalah SEPERTI LANGIT DAN BUMI... Pertama ANWAR IBRAHIM TELAH DISABITKAN BERSALAH dan dihukum penjara... malah ANWAR AL LEEWATI ini telah menggunakan pengaruh sebagai TPM untuk menggunakan polisdan Institusi kehakiman bagi "menakutkan", "mengugut" dan "menghukum" mereka yang tidak bersalah kerana mahu menutup SALAH LAKU ZINA & PERLAKUAN LIWAT GAY ANWAR AL LEEWATI yang ingin didedahkan oleh individu yang dianiaya ANWAR AL LEEWATI...

Penulis dan rakan merasakan amatlah BODOH perkara seremah ini DIFITNAH keatas DS Najib walhal di negeri diperintah pembangkang BERLAMBAK KES SALAH GUNA KUASA berlaku... 

SELANGOR dengan SKANDAL PASIR, URUSNIAGA TANAH DAN ASET SERTA PENYELEWENGAN KEWANGAN... dan sebagainya

KELANTAN dengan SKANDAL DALAM URUSNIAGA TANAH DAN ASET, RASUAH DERMA PROJEK UNTUK DANA PAS, BALAK... dan sebagainya

PULAU PINANG dengan SKANDAL DALAM URUSNIAGA TANAH DAN ASET, PENYELEWENGAN WANG KERAJAAN UNTUK BIAYA CTH  PERUBATAN INDIVIDU POLITIK, PEMINGGIRAN MELAYU TERANCANG, ANUGERAH PROJEK RUNDING TERUS dan sebagainya

YANG PALING BAHALOL BAGI KAMI... membandingkan tuduhan dan fitnah dengan KES SALAH GUNA KUASA Pemimpin ANUgerah Tuhan... JANGAN PAKSA KAMI BONGKARKAN SEMULA SEMUA FAKTA BERKAITAN SALAH GUNA KUASA PENZINA CHINA DOLL DAN PELIWAT GAY ANWAR IBRAHIM...

RAFIZI RAMLI... YOU ARE SO DAMN STUPID!BACA LANJUT : http://mediawangsamaju.blogspot.com/2012/03/rafizi-bodoh-babitkan-saya-isu.html

PENULIS benar-benar berang dengan tindakan Rafizi Ramli, selaku Pengarah Strategi PKR yang menjadikan kes ‘penyalahgunaan kuasa’ Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 1997 sebagai rujukan untuk menyokong dakwaannya bahawa Perdana Menteri Najib turut menyalahgunakan kuasa kerana melibatkan pegawai Pejabat Perdana Menteri dalam urusan majlis pertunangan anaknya pada Jun 2011.

Apa tujuan Rafizi menjadikan kes Anwar tersebut sebagai contoh bila mana tidak ada seorang pun dari kami yang telah lama berjuang dalam PKR ini yang percaya Anwar pernah melakukan kesalahan tersebut. Pada kami, kes itu adalah sebahagian daripada konspirasi Mahathir untuk menjatuhkan Anwar dari jawatan Timbalan Perdana Menteri yang disandang beliau ketika itu.

Kalau sudah terkantoi menipu, tanggung sendiri sajalah, kenapa pula hendak membabitkan Datuk Seri?

Apakah Rafizi cuba menunjukkan kepada rakyat bahawa Anwar juga pernah menyalahgunakan kuasa ketika menjadi Timbalan Perdana Menteri dulu? Adakah ini niatnya?

Penulis minta Rafizi jelaskan kepada laman ini dan seluruh penyokong PKR serta Pakatan Rakyat yang jelas terluka dengan kenyataan ini, adakah dia berniat untuk memalukan Anwar dalam menyokong dakwaannya bahawa Najib menyalahgunakan kuasa dalam soal penganjuran majlis pertunangan tersebut?

Sudahlah tuduhan salah guna kuasa ke atas Najib ini hanya akan memakan diri sendiri kerana umum mengetahui bahawa tugas Rafizi sebagai CEO di pejabat Penasihat Ekonomi Selangor yang diterajui Anwar, turut sama menguruskan hal peribadi Anwar juga. Apa kata Rafizi nanti kalau penyokong UMNO membangkitkan hal itu nanti?

Ini masalahnya bila bercakap tak guna otak.Ini bukanlah kali pertama Rafizi Ramli bertindak bodoh kononnya mahu bertindak bijak selaku Ketua Pengarah Strategik PKR.

Sebelum ini juga, GWM sudah menunjukkan tahap ketidakmatangan Ketua Pengarah Strategik PKR yang begitu rakus mahu membongkar isu NFC yang dalam masa yang sama beliau telah melanggar Banking And Financial Institution Act (BAFIA) 1989.
Jika di kalangan ahli dan penyokong PKR kian rimas dengan penyakit sundalan Rafizi, jangan terkejut apabila ramai yang sudah tampil memberi maklumat peribadi beliau secara 'free of charge' kepada blogger-blogger pro kerajaan.

Rakan blogger MyMassa pun sudah mempunyai maklumat dan latarbelakang 'penyakit' Rafizi Ramli setelah turun naik beberapa kali di pejabat utama PETRONAS sebelum ini.

Rafizi Ramli akan terus melakukan kesilapan demi kesilapan sama seperti bosnya, Anwar Ibrahim.

Rakus, Pijak Kepala Kawan, Naik Tak Ikut Tangga, Politik Masuk Bakul Angkat Sendiri ... Good Luck Rafizi!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.