Monday, December 12, 2011

LIM GUAN ENG MARAH ANWAR IBRAHIM TIPU SKANDAL KAPAL SELAM


Gambar di atas mempamerkan Ketua Menteri Pulau Pinang YB. Lim Guan Eng yang turut sama menaiki kapal Selam KD Tun Razak dalam mendapat kebenaran akan Fitnah yang beliau serta kepimpinan Pakatan Pembangkang lemparkan terhadap Kapal Selam Negara ini.

Pada jam 3.46 petang sebentar tadi Lim Lim bersama Sukarelawan KD Tun Razak elah tmenyelam ke dalam lautan selat Melaka Utara dan pada jam 4.08 petang KD Tun Razak timbul semula dengan selamat.

Full article ... click AH BENG BELUM PUAS DENGAN SCORPENE
Tuan Haji Anwar Ibrahim diberitakan berang dengan persetujuan Lim Guan Eng untuk bersama-sama dengan Sukarelawan KD Tun Razak menaiki kapal selam tersebut, sekaligus mengesahkan kemampuan kapal selam tersebut dan berfungsi dengan baik.

Tuan Haji Anwar Ibrahim berang dengan fitnah yang dimulakan beliau disangkal dengan gambar-gambar Lim Guan Eng dipaparkan secara online oleh portal media baik kerajaan mahupun pembangkang.Lim Guan Eng beserta dua Timbalan Ketua Menteri kembali ke Lapangan Terbang Langkawi lebih kurang jam 7.00 malam, selepas berada didalam kapal selam Scorpene selama 90 minit.


Lim Guan Eng menghargai jasa dan sumbangan Tentera Laut DiRaja Malaysia (TLDM) dalam menjaga keamanan dan keselamatan negara.

1 comment:

Anonymous said...

ADA DUA KEMUNGKINAN: JIKA DSAI DIDAPATI BERSALAH, DIA AKAN DIJADIKAN WIRA UNTUK MENEGAKKAN KEADILAN DAN MENAGIH SIMPATI DUNIA. KEKACAUAN SERIUS AKAN TERJADI. KUASA-KUASA DUNIAS AKAN MENYALAHKAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL. JIKA DSAI DIDAPATI TIDAK BERSALAH (ALASAN HOMOSEKSUAL SUKA SAMA SUKA), PERHIMPUNAN AKAN DIJADIKAN TEMASYA KEMENANGAN. VANDALISMA AKAN TERJADI. KESESAKAN LALULINTAS AKAN TERJADI. TETAPI KEADAAN AKAN KEMBALI TENANG DENGAN SEGERA. KERAJAAN BN AKAN DIIKTIRAF KUASA-KUASA DUNIA. DSAI MUNGKIN MENANG DI MAHKAMAH KEADILAN, TETAPI DIA TETAP BERSALAH DI MAHKAMAH ISLAM DAN MAHKAMAH MORAL. SALAH TETAP SALAH BEB. PENGUNDI AKAN MENENTUKAN NASIBNYA KELAK. YANG PASTI, BN AKAN MENANG BESAR PADA PRU13 INI.

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.