Friday, December 9, 2011

NIK AZIZ DAN KONCO PAS DI KELANTAN MATA DUITAN DAN KEJAR DUNIAWI


Sewaktu Perdana Menteri, DS Najib Tun Razak mengemukakan cadangan untuk menaikkan elaun ahli-ahli Parlimen di dalam Belanjawan 2012 yang lalu, berbondong-bondong MP mereka berlakon menolak kenaikan tersebut atas alasan biarlah mereka berkorban asalkan Rakyat sejahtera.

Sebaliknya, di Kelantan pula Kerajaan PAS Kelantan tanpa segan silu membentangkan kenaikan elaun ADUN-ADUN mereka. Tiada suara yang membantah. Tiada isu berkorban untuk Rakyat Kelantan. Di saat Rakyat Kelantan disajikan dengan air paip berkarat yang penuh dengan bakteria e-coli, ADUN-ADUN PAS Kelantan yang otak berkarat pula sibuk memenuhkan kantung saku masing-masing. Mungkin mereka bimbang inilah tahun terakhir mereka memerintah setelah 20 tahun memeras Rakyat Kelantan.
 
 

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.