Tuesday, April 20, 2010

CERAMAH : PAKATAN-PKR BERIBU JIN HADIR, BN BERIBU PENGUNDI HADIR

KITA TENGOK TREND SOKONGAN PENGUNDI MELALUI SLOT CERAMAH SEPANJANG 2-3 HARI LALU..

PAKATAN-PKR : BERIBU-RIBU HADIR - TAPI BUKAN PENGUNDI SEBALIKNYA JIN DAN YANG SEANGKATAN DENGANNYA...

BN-UMNO : MASYAALLAH BERIBU-RIBU JUGA... ALHAMDULILLAH PENGUNDI YANG HADIR... SO LAGI TERANG DAN BERSULUH ...

IKUTI ARTIKEL SUMBER :UNIT MEDIA WANGSA MAJU

1. CERAMAH PAKATAN RAKYAT-PKR

Ceramah anjuran PENIPU RAKYAT yang berlangsung malam tadi Stadium Kuala Kubu Bharu telah memecahkan REKOD KEHADIRAN sepanjang kempen Pilihanraya Kecil Hulu Selangor. Rekod Kehadiran bakal pengundi adalah seramai TAK SAMPAI 30 ORANG.

Para penceramah yang hadir adalah BUKAN CALANG CALANG penceramah. Para penceramah terdiri dari DR HATTA RAMLI (MP KUALA KRAI), KHALID 'GEREJA' SAMAD (MP SHAH ALAM), ZURAIDA KAMARUDDIN (MP AMPANG) dan MANIKAVASAGAM (MP KAPAR). Saudara AZMIN (MP GOMBAK) tidak hadir atas sebab sebab tertentu (Boikot ceramah sendiri).Kehadiran bakal pengundi jelas menunjukkan PENIPU RAKYAT sudah DITOLAK dan pasti akan KALAH di Hulu Selangor. ANWAR 'AL JUBURI' IBRAHIM semakin pening untuk SPIN cerita ceramah PENIPU RAKYAT mendapat sambutan positif dan hangat.


TENAT MEMANG TENAT.


2. CERAMAH BARISAN NASIONAL -UMNO


Pada 18 April 2010 bertempat di Kuala Kubu Baharu, telah diadakan satu ceramah Politik anjuran Pemuda UMNO Bahagian Hulu Selangor. Begitu ramai golongan muda pelbagai bangsa menyertai ceramah ini. Penceramah-penceramah yang hebat menggegarkan kawasan tersebut.
Penceramah2 yang terlibat kebanyakannya adalah bekas Pemimpin2 PKR termasuklah Bekas TKM1 Pulau Pinang, Saudara Fairus. Berikut merupakan antara ucapan PANAS dari penceramah2 pada malam tersebut.


KETUA PEMUDA MIC MALAYSIA, T.MOHAN
Beliau seorang pemimpin India yang hebat dan sewajarnya dijulang sebagai pejuang Malaysia kerana ucapan beliau begitu hebat mempertahankan pembinaan UiTM Cawangan Serendah yang mejoritinya menempatkan pelajar-pelajar yang majoritinya Melayu. Beliau yang juga merupakan sahabat karib calon, P.Kamalanathan mengutuk tindakan PKR yang memilih seorang calon yang tidak bermoral iaitu Zaid Kaki Mabuk. Malah P.Kamalanathan sendiri tidak pernah menyentuh arak mahupun wiski.


BEKAS AKTIVIS PKR HULU SELANGOR, CIKGU SIVAN.
Beliau yang dahulunya pejuang Anwar Ibrahim telah menyesal bersama Pengkhianat Negara ini dan membuat kenyataan terbuka bahawa Sang Manusia bernama Anwar ini seorang yang cakap tak serupa bikin. Anwar juga katanya telah mempergunakan Hindraf untuk menarik sokongan India. Setelah menang pada PRU 12, India semakin tersisih, seperti yang berlaku di Kg. Buah Pala.

BEKAS TIMB. KETUA MENTERI 1 PULAU PINANG, SAUDARA FAIRUS
Beliau menggelarkan Bekas Bos beliau sebagai Pelakon No.1 Malaysia. Beliau juga memberi amaran kepada Sang Makhluk Asing bernama Anwar supaya Jangan Menjolok Sarang Tebuan. Bekas ADUN Pulau Pinang ini juga membuat pengakuan bahawa memang wujud Fir'aun-Fir'aun di dalam PKR yang berperangai jijik menjatuhkan beberapa pemimpin PKR yang begitu lama berjuang di dalam parti. Tindakan Fir'aun2 ini begitu jijik kemaruk merebut jawatan dan membuang bulat2 orang2 lama di dalam PKR. Tidak pernah fikir untuk kepentingan rakyat.

KETUA PENERANGAN MCA PUSAT, WEE KA SIONG
Bersyukur dan berterima kasih kepada pejuang2 MCA terdahulu yang memilih untuk bersama BN. Kekalahan beberapa tempat pada PRU 12 adalah kerana fitnah dari pihak Pembangkang yang ketika itu kemaruk ke Putrajaya. Beliau berkata Anwar sebenarnya menipu orang Cina dengan menggunakan kaum ini untuk meraih undi dan batu loncatan beliau ke Putrajaya.

Beberapa penceramah2 lain yang turut memberi ucapan termasuklah Ketua UMNO Bhg. Seremban Datuk Ismail, Exco Pemuda UMNO Malaysia Lokman Noor Adam, Bekas Ketua Penerangan PKR Pusat Ruslan Kassim dan wakil Unit Pidato Pemuda UMNO Malaysia.

Inilah bukti perjuangan PKR sebenarnya hanya untuk kepentigan peribadi. Kemaruk nak jawatan dan ke Putrajaya. Sang Manusia Bernama Anwar dikatanya pejuang Negara. Sebenarnya Pejuang Liwat Negara. Zaid Ibrahim digelar jaguh Rakyat. Tapi sebenarnya hanya seorang Pemabuk Negara.


1 comment:

Penyelia Directory Politik said...

terima kasih kerana info. harap dapat lagi foto-foto seperti ini.

btw,
blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

Anda dipelawa menggunakan logo dan link di blog anda!

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.