Thursday, April 8, 2010

ANWAR MUNAFIKUN + RAJA FITNAH

Anwar arah Zulkifli Noordin fitnah Perdana Menteri, isteri - Zahrain

KEPALA BATAS 7 April - Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim mendedahkan Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah individu yang didakwa mengarahkan Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu, Zulkifli Noordin supaya mengaitkan Perdana Menteri dan isteri dalam kes pembunuhan wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu.

Pendedahan itu dilakukan oleh Ahli Parlimen Bayan Baru tersebut di hadapan ribuan hadirin pada majlis ceramah umum di Kampung Paya Keladi Tengah di sini, malam tadi.

Zaharin berkata, Anwar juga merupakan orang yang sama mengarahkan Zulkifli untuk mengaitkan anak kepada Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz yang bernama Nadim dalam satu kes pembunuhan sekitar tahun 2004.

"Bila orang tanya, dia (Zulkifli) tidak mahu cerita (dedah) tapi dia cerita (orang yang mengarahkannya) kepada saya, jadi saya cerita kepada semua orang malam ini.

"Anwar suruh Zulkifli buat untuk anak guamnya Cif Inspektor Azilah Hadri (tertuduh pertama dalam kes bunuh Altantuya) akuan berkanun untuk libatkan Datin Seri Rosmah Mansor dan Datuk Seri Najib Tun Razak dalam pembunuhan Altantuya, sampai begitu sekali.

"Kes anak Nazri dituduh bunuh, ingat? Siapa yang suruh Zulkifli kalau bukan Anwar juga," katanya pada majlis anjuran Angkatan Belia Muda Kepala Batas (Bemuda) itu.

Turut hadir bekas Setiausaha Politik Anwar, Ezam Mohd. Nor; Ketua Penerangan Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Seri Reezal Merican Naina Merican dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pinang Tunggal, Datuk Roslan Saidin.

Semasa membahaskan usul menjunjung kasih titah Yang di-Pertuan Agong pada sidang Dewan Rakyat baru-baru ini, Zulkifli mendakwa, pernah diberi tawaran cukup lumayan oleh pihak tertentu untuk mengaitkan Perdana Menteri dan isteri dalam kes pembunuhan Altantuya.

Tanpa mendedahkan pihak terlibat, Zulkifli memberitahu bahawa antara tugasnya adalah mendapatkan pengakuan bersumpah daripada Najib dan Rosmah selain diminta membuat surat akuan bersumpah bahawa kedua-duanya terlibat dalam pembunuhan tersebut.

Sementara itu, kata Zahrain, beliau tidak teragak-agak untuk mendedahkan perkara itu bagi menyedarkan rakyat khususnya orang Melayu mengenai suasana politik di negara ini yang semakin bercelaru angkara perbuatan Anwar.

"Peranan saya sekarang nak turun padang untuk beritahu bahaya Anwar sekiranya dilantik menjadi Perdana Menteri.

"Itu sebab saya tolak bulat-bulat Anwar dan keluar PKR kerana perasaan keraguan dalam diri saya telah mengatasi perasaan kepercayaan," tegasnya.

ULASAN.

Sekarang kita tengok apa artikel yang bakal dikeluarkan oleh Harakah dan Suara Keadilan serta agen gerak saraf perang saraf Pakatan Rakyat... he he he sekarang tak hairanlah kalau media dan peminpin Pakatan Rakyat mulut macam longkang tabur fitnah kutuk dan mencarut sesuka hati.... rupa-rupanya 'big bos' mereka munafikun dan lagi dahsyat dari firaun... MARI KITA FIKIRKAN SEKARANG INI SIAPAKAH YANG BENAR?

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.