Thursday, August 4, 2011

ANAK KONGSI ANWAR IBRAHIM DAN AZMIN ALI JADI SOSIAL DAN ROSAK

Afifa binti Anwar, menurut ceritanya dia di lahirkan atas hubungan anwar dan shamsidar tahrin isteri kepada azmin ali, budak tu kini di beritakan berada di england, azmin kata anaknya ke england untuk sambung belajar, tapi sebenarnya afifa disorokan di sana.

Dan yang terbaru, ada sumber mengatakan yang budak afifa ni secara senyap-senyap membuat ujian dna di singapura, untuk mengesahkan sama ada betul dia anak azmin ali atau atau anak anwar dan menurut sumber, budak afifa ni tertekan apabila dia mengetahui hasil ujian tu menunjukan yang dia bukan lahir dari hasil hubungan azmin ali dan shamsidar.

afifa di sebelah kanan.
 

1 comment:

Anonymous said...

wow... terliur... rosak pahala pose aku... yg pakai bikini meratu kenapa??? alahai kata bapa pemimpin politik islamik... teruk-teruk... nan didik anak pun tak boleh inikan nak didik 1 Malaysia... pirah!

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.