Wednesday, May 6, 2015

PENGUNDI PAS WAJAR SABOTAJ TOLAK WAN AZIZAH PKR KERANA MEMBIAR PAS BERSENDIRIAN DI PRK ROMPINDi PRK Rompin PAS di khianati, dipulaukan dan ditinggalkan berjuang sendirian tanpa sebarang bantuan dari PKR dan DAP malah tiada langsung bantuan dihulurkan kepada PAS betapa hinanya PAS diperkuda dan dianggap boneka semata-mata... ditinggalkan bila tiada kepentingan.

Di PRK Permatang PAUH pula PAS DIPAKSA untuk BEKERJA KERAS demi memenangkan presiden PKR Wan Azizah... permintaan untuk menghormati hudud dan memohon maaf kerana menghina presiden PAS Haji Haji dipandang sinis... malah dengan menggunakan taktik licik dan kotor PAS akhirnya terpaksa akur tanpa syarat untuk DIKERAH bermatian berjuang dan berusaha memenangi PRK permatang pauh demi untuk kepentingan PKR dan DAP... mana maruah dan harga diri PAS... apa PAS tiada KEKUATAN hingga dibenarkan untuk DIPIJAK begitu sahaja


AHLI PAS WAJAR PULAUKAN DAN SABOTAJ WAN AZIZAH SEBAGAI PENGAJARAN UNTUK LEBIH MENGHORMATI PAS

http://2.bp.blogspot.com/-dt5fvEIGxQM/VULlL9ngBYI/AAAAAAABX1M/_W1q-WmdUwc/s1600/FB_IMG_1430399491948.jpg
Pengarah Pilihan Raya PKR, Datuk Saifuddin Nasution berkata, parti itu tidak perlu menghiraukan pendirian akar umbi sekutunya ekoran kepimpinan tertinggi PAS sudah berikrar untuk terlibat mempertahankan kerusi tersebut. 
“Kita 'deal' dengan PAS sebagai organisasi, takkan nak deal dengan PAS cawangan? Takkan nak deal dengan Pak Leh bin Saad ketua cawangan…tak habis kerja lah. Itu cara kira deal dalam politik,” katanya pada Ahad. seterusnya
PAS DIANGGAP KOLOT!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.