Tuesday, May 12, 2015

PAS BACUL DAN LEMBIK JILAT SEMULA LUDAH IKUT CAKAP DAP RELA BINI PELIWAT JADI KETUA PEMBANGKANGKetua Penerangan PAS, Datuk Mahfuz Omar melakukan ‘kejutan’ apabila mengakui parti berkenaan terpaksa tunduk terhadap desakan DAP untuk melantik Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sebagai Ketua Pembangkang.

Mahfuz menegaskan satu mesyuarat khas telah diadakan bersama Presiden, Datuk Seri Abdul Hadi Awang bertujuan membincangkan permintaan daripada DAP untuk mengisi kekosongan yang ditinggalkan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai Ketua Pembangkang setelah dijatuhkan hukuman penjara baru-baru ini.

Beliau berkata, PAS tidak mempunyai sebarang pilihan untuk menolak permintaan daripada DAP kerana parti berkenaan mempunyai majoriti kerusi yang lebih besar ketika Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) lalu dan ia memaksa Abdul Hadi menerima perlantikkan Wan Azizah sebagai Ketua Pembangkang.

PAS sebelum ini...
 
- mengkritik krealibiliti Wan Azizah sebagai seorang pemimpin ketika krisis perlantikan Menteri Besar Selangor pada tahun lalu.

- Wan Azizah  terang-terangan menentang perlaksaan hudud sehingga ‘diboikot’ ketika Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Permatang Pauh diadakan baru-baru ini.

SEKARANG PAS JADI BACUL PULA IKUT CAKAP DAP TERIMA BALIK WAN AZIZAH... BETUL LAH PAS PARTI TAK ADA PRINSIP DAN MARUAH... SAPA SAJA BOLEH LIWAT PARTI PAS... DAP KA.. PKR KA... SEMUA BOLEH PAS KASI KANGKANG SAJA... PEJUANG ISLAM MENDE KALAU GINI... BODOHNYA SAPA YANG MENYOKONG PAS!!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.