Wednesday, September 5, 2012

ALHAMDULILLAH! DANA PILIHANRAYA DAN BANTUAN KONSULTAN SUDAH DITERIMA PAKATAN RAKYAT

Baguslah! pada pilihanraya kali ini Barisan Nasional dijangka akan ditewaskan dalam persaingan "kempen" dan "promosi" selepas Pakatan Rakyat menerima bantuan DANA PILIHANRAYA dan KONSULTAN dari TURKI. Kepimpinan Pakatan Rakyat dan seluruh pengikut mereka amat berterima kasih kerana bakal KEMBUNG dan LEBAT.

ATAS : Konsultan TURKI cadangkan PKR buat BAS dan pusing satu MALAYA sama macam di promosi di TURKI 

Tahniah Pakatan Rakyat kerana memulakan dan membuka CAMPUR TANGAN ASING dalam urusan memilih KEPIMPINAN NEGARA. InsyaALLAH campur tangan ini akan berterusan dalam soal pengurusan negara JIKA PAKATAN RAKYAT MEMERINTAH!


Konsultan cadang lepas ni PKR buat Billboard MEGA juga seperti di TURKI jadi jangan terkejut di Negeri Pakatan Rakyat bakal penuh dengan Billboard MEGA ya...


Dengan RM300 juta Geran Selangorku dicampur dengan RM ratusan juta dari Turki insyaALLAH kali ini Pilihanraya MASYUK buat Pakatan Rakyat terutama PKR!

 ATAS : RM 1.5 JUTA je... penyokong Pakatan Rakyat dan PKR jangan risau... DUIT  tak ada masalah ada banyak lagi lah!

ANDA MAU UNDI DAN SOKONG PAKATAN RAKYAT LAGI??? BAIK FIKIR BALIK MASAK-MASAK!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.