Monday, November 22, 2010

ELIZA WONG NO 1 PEMILIHAN MPP PKR : LENGKAP PIMPINAN TERBAIK PKR - PENASIHAT LIWAT, PRESIDEN BISU, TIMBALAN DAYUS, NAIB KAKI JOGET & MPP RATU BOGEL

Sumber: Medan Info Kita

Eli Wong Tempat PERTAMA Kedudukan Pemiliha MPP PKR...! Penasihat Peliwat, Presiden Bisu, Timbalan Dayus, Naib Kaki Joget...MPP Ratu Bogel..!!!


Hancur lah masa depan PKR...! Semakin senang dan mudah untuk BN kuburkan parti yang hanya tahu memenuhi cita cita peribadi Anwar Ibrahim...., Saudagar MIMPI!

Kelmarin, bekas peguam Anwar sendiri yang sudah meninggalkan si peliwat itu, Yb Zulkifli Noordin dalam blognya meramalkan akan satu paku terakhir yang bakal menutup kemas keranda si Bangsat Anwar..!

Dalam proses pemilihan pimpinan PKR yang sudah hampir ke garisan penamatnya, Azmin Dayus dilihat tersenyum lebar bakal melabuhkan punggungnya yang pernah diguna Anwar itu dikerusi Timbalan Presiden...

Dalam perebutan kerusi Naib Presiden pula, anak sulung Si Bangsat Anwar, Nurul Izzah yang juga meminati JOGET seperti Papanya kini mendahului diikuti rapat oleh Ahli Parlimen Batu, Tien Chua. Manakala Fuziah Salleh dan Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang, Dr Mansor Othman pula bersaing rapat untuk melengkapkan senarai Naib Naib Presiden yang dipilih oleh perwakilan parti yang sedang diliwat oleh Anwar ini.

Yang paling menarik adalah senarai 20 Majlis Pimpinan Pusat PKR [MPP]. ADUN Bukit terLANJANg, Elizabeth Wong kini menduduki tempat teratas, diikuti rapat oleh pengantin baru Ustaz Badrul Amin, ditempat ketiga Ahli Parlimen Sungai Petani, Dr Johari Abdul....

PELIK! HERAN BIN AJAIB...! Yb Eli Bogel Wong tewas teruk di pemilihan cabang Petaling Jaya Utara, di cabang Sabak Bernam tempat Badrul Amin pula kita tak mudah lupa dengan kisah kerusi terbang melayang sewaktu mesyuarat pemilihan..., Yb Johari Abdul juga tumbang di cabang Sungai Petani dan tambah memalukan beliau dikalahkan oleh seorang tukang besi..!

Nah! Lihat sendiri caca merba parti yang sedang diliwat oleh Si Bangsat Anwar..! Orang orang yang tidak diterima oleh akar umbi peringkat cabang boleh menang besar di peringkat pusat..??

Nantikan ulasan Blog ini terhadap pembohongan yang dibongkarkan dalam sistem pemilihan PKR....


2 comments:

EliPorn said...

Kalau muka tu ganti ngan muka Izzah,
mmmmmm...... mengiurkan. I like..!!

Anonymous said...

Kupasan Menarik Dari Anak Nik Aziz!
http://nikabduh.wordpress.com/2010/11/18/berapa-kos-haji-mb-memahami-kesederhanaan-dalam-beragama/

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.