Tuesday, November 16, 2010

DAP KATA "ORANG KAMPUNG" AKA "MELAYU" MONYET - DAP KAFIR HARBI BABI!


Salah seorang penduduk Kampung Genting yang berdemo pada 2 November 2010.


9 November 2010, R.S.N. Rayer ( ADUN DAP Seri Delima) telah berkata "Demonstrasi yang diketuai Ketua Pemuda UMNO, Norman Zahalan itu mengancam pelancongan negeri. Tindak-tanduk penyokong tersebut, serupa monyet yang menggoncang pintu pagar seolah-olah nak meruntuhkan pagar tersebut,".

Demonstrasi yang dilakukan pada 2 November 2010 berikutan tindakan DAP Pulau Pinang mahu merampas tanah rakyat seluas 81 hektar di Pondok Upeh dan Kampung Genting untuk mendirikan sebuah universiti swasta.

DAP bising bila PNB hendak buat menara 100 tingkat. Pelajar-pelajar diminta makan kek sebagai protes. Bila orang Melayu protes tanah mereka mahu dirampas, DAP gelar sebagai "monyet". Dasar DAP tidak equal kepada rakyat. Tidak seindah philosophy Sun Yat Sen yang ditiru oleh DAP. Pakai baju Teo Beng Hock ketika protes menara memang sesuatu yang "suspicious". Apakah ini pelajar-pelajar produk universiti baru DAP di Balik Pulau nanti?

Rayer perlu digantung dari Dewan Undangan Negeri. Perkataan rasisnya itu perlu dikenakan tindakan dibawah Akta Hasutan 1948, Perkara 3 (1 e) iaitu bagi mengembangkan perasaan niat jahat dan permusuhan antara kaum atau golongan penduduk yang berlainan di Malaysia.

Menggelar "monyet" menyerlahkan sikap DAP yang amat biadap. Jika Datuk Azhar mempersoalkan tentang duit judi kuda dalam Dewan Undangan Negeri, DAP telah gantung Datuk Azhar kerana mendakwa rasis. Rasis apa kalau gagal menjawab persoalan yang ditimbulkan dalam dewan? Rayer juga perlu digantung dari Dewan Undangan Negeri kerana kenyataan rasisnya terhadap orang Melayu yang menuntut hak dan tanah mereka.

Inilah DAP, mereka melayan orang Melayu dengan gelaran dan perumpamaan binatang untuk menghalalkan usaha mereka merampas dan mengusir keluar orang Melayu dari Pulau Pinang. Kini hanya tinggal 20.41% sahaja tanah Melayu di Pulau Pinang, strategi pengusiran DAP ini sama seperti apa yang telah dibuat oleh Zionis terhadap bumi Palestin. Buat Melayu yang belum sedar, masih belum terlambat untuk berubah sebelum segala-galanya menjadi bubur.

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.