Tuesday, November 1, 2016

BILA DISERANG NURUL IZZAH TIBA-TIBA NAK BERETIKA DAN BERMORAL HABIS YANG KAU FITNAH SPIN DAN BOHONG TU APA???

Sememangnya sebagai ratu sandiwara apabila bercakap soal moral dan etika amat hebat sekali tak kala turut di sokong dengan nas dan dalil Al-Quran bagi menyokong kenyataan dia. 

Namun mengapa bila diserang dan diri sendiri menjadi mangsa fitnah, pembohongan, penipuan dan spin baru nak terhegeh-hegeh minta semua orang supaya bermoral dan beretika... apa kena ada double standard ka??? ke dia lupa dia pun sama juga kaki fitnah, pembohongan, penipuan dan spin khususnya ditujukan kepada barisan pimpinan dan kerajaan BN-UMNO.

Rasanya sebelum sibuk kunun-kunun nak tegur semua orang... lebih molek Nurul Izzah muhasabah diri dulu... diri sendiri tu kena dibetulkan... kemudiannya betulkan pimpinan PKR terutama Presiden Kipas dan Sotong Rapiji Pondan... 

Apapun semua orang tau... pimimpin, pengikut dan macai pembangkang kenyang dah sampai kembong... kembong buncit sebab sedap makan daging saudaranya sendiri yang telah mati... 

RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL


 http://3.bp.blogspot.com/-CerKFFT8kEM/VjFx8fMLD0I/AAAAAAABfjE/7dttEHxxPXc/s1600/FB_IMG_1446022518577.jpg
 http://1.bp.blogspot.com/-DzUlZ_zvO0s/U_gmLHQdqKI/AAAAAAAAdBs/ULMQLRR2iPg/s1600/nurul%2Bkena%2Bsaman.jpg

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.