Tuesday, November 29, 2016

RAKYAT AMERIKA BENCI ORGANISASI TAJAAN DAN SOROS TAPI DI MALAYSIA BANGGA JADI PENJILAT DAN MACAI SOROS

Mahathir dulu benci sebab dia sendiri tahu soros pendokong di belakang pembangkang sebagai tangan ghaib yang mahu menukar kepimpinan sedia ada kepada pimpinan dibawah kawalan nya namun kenapa sekarang mahathir sanggup bersekongkol dengan pembangkang... malah paling best organisasi pembangkang bangga ditaja soros dan siap buat kenyataan di media lagi.... apa rakyat Malaysia tak nampak ka???

Rakyat Amerika dah sedar... dan TOLAK organisasi berkait dengan soros... malah soros pun kini dibenci rakyat Amerika... apa anda masih nak juga menjilat dan bekerjasama dengan organisasi pembangkang dan soros???Soros jadi sasaran penyokong Trump

28 November 2016 1:07 AM

KUALA LUMPUR 27 Nov. - Hartawan Amerika Sya­rikat (AS), George Soros menjadi sasaran penyokong bakal Presiden Amerika Syarikat (AS), Donald Trump yang bercadang mengadakan tunjuk perasaan terhadap penderma utama Parti Demokrat itu kerana didakwa menyumbang kepada kekecohan menjelang pemilihan badan perwakilan pemilih, bulan depan.

Akhbar USA Today memetik kenyataan Rochelle Winther, individu yang mula menyebarkan maklumat tentang Soros di media sosial berkata, sejak keganasan yang meletus selepas pilihan raya Presiden baru-baru ini, penyokong Trump percaya Soros menyumbang dana dalam tunjuk perasaan di AS yang disalurkan menerusi Open Society Foundation (OSF) yang dikaitkan dengan hartawan itu.

“Beliau nampaknya sedang menghantar kumpulan-kumpulan untuk mencetuskan kekacau­an dan keganasan tanpa se­bab,” kata Winther.

Baca sepenuh di Utusan Malaysia

Dengan terlantik Senator Republican sebagai AG baru USA, akan pecah tembelang jari jemari Soros dan Mahathir mereka dan merekaraysa saman DOJ untuk jatuhkan Najib.


http://snapshot2016.blogspot.my/2016/11/soros-atur-kes-doj-untuk-bantu-mahathir.html
Ada suatu yang salah telah dilakukan DOJ. Kita tunggu .... jeng jeng jeng

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.