Tuesday, April 23, 2013

PRU 13 PERTEMUAN SULIT STRATEGIS PAP DENGAN LIM GUAN ENG DI WAR ROOM DAP PULAU PINANG

Gambar ini  dirakamkan di KOMTAR,Georgetown…

Betulkah baru baru ini berlaku pertemuan sulit 20 orang pemimpin dan operatif PAP bersama Lim Guan Eng?

Siapakah mereka ini? Kenapa pemimpin PAP dari Singapura hadir bertemu dengan Lim Guan Eng sebelum pengumuman nama calon calon DAP baru baru ini?

Apakah yang mereka bincangkan? Betulkah dana pilihanraya DAP sebahagiannya di sumbangkan oleh PAP? Berapa juta?Siapa yang menerima wang tersebut? Masuk ke akaun siapa?

Kenapa PAP menghantar ahlinya untuk membantu jentera ke setiap parlimen yang ditandingi DAP? Apa kepentingan Singapura hingga masuk campur dalam urusan politik Malaysia?

Sebagai rakyat Malaysia tanpa mengira fahaman politik wajib tahu kenapa Singapura campur tangan dalam urusan politik negara? Lim Guan Eng dan DAP harus jawap!

Sebahagian dari 20 orang yang menemui Lim Guan Eng… Siapakah mereka?

PAP

Apa kaitan mereka ini dengan pendedahan Pisau sebelum ini? :KLIK SINI , Rahsia besar part 1 KLIK SINI , part 2 Klik Sini

Autonomy for Penang in National Interest-DAP Mahukan Autonomi :klik sini

Perancangan untuk mendapatkan autonomi turut dibuktikan dengan satu artikel bertajuk “Autonomy for Penang in National Interest”.yang di siarkan Malaysiakini dan kemudian di siarkan sekali lagi dalam Penang Economic Monthly, a publication of the Socio-Economic and Environmental Research Institute (SERI) yang diterbitkan pada bulan September.:klik sini

Pisau kata ” cina Penang dah tak boleh cari makan sebab Guan Eng bagi cina Singapura sapu bersih?”

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.