Tuesday, April 23, 2013

PRU 13 PENDUDUK LEMBAH PANTAI SELAMA INI DIABAIKAN TOLAK NURUL IZZAH ANWAR IBRAHIM KERANA MUAK, BENCI DAN TERTIPU JANJI TIDAK DITUNAIKAN


muka tak malu IZZAH... tak perasan ke akak di mejatu meluat dengan kau!


Kalau cerita tanpa menyertakan bukti bergambar, mungkin tiada siapa yang percaya. Namun lihatlah kebenaran di atas. Ini adalah gambar kempen Nurul Izzah dinasti Anwar Ibrahim. Lihat muka wanita yang bertudung merah yang duduk di kiri dan wanita bertudung biru yang duduk di kanan. Seorang mencebikkan bibir dan seorang lagi buat tak hairan sahaja. Nampak gayanya dinasti Anwar Ibrahim akan berakhir di Lembah Pantai. 

Nampak sangat pengundi di Lembah Pantai sudah muak dan bosan dengan perangai Nurul Izzah yang berat tulang dan hanya mencari populariti. Sedangkan orang yang bertungkus lumus bekerja untuk Parlimen Lembah Pantai adalah Raja Nong Chik. Bye-bye Nurul Izzah. Selamat bertanding semula di PRU-14!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.