Thursday, November 22, 2012

MENTERI LUAR AUSTRALIA AKUI ANWAR MINTA KUASA ASING CAMPUR TANGAN DI MALAYSIA

Syaitan bernama ANWAR IBRAHIM memang PENGKHIANAT dan SI KITOL bangsat yang rela menjual dan menggadaikan negara semata-mata demi BERKUASA! ANWAR IBRAHIM memang bangsat kerana sanggup bersekongkol dengan KUASA ASING demi menjatuhkan kerajaan yg akan meletakkan pengaruh kuasa asing dalam menentukan masa depan negara kelak!

Cukuplah! JOM Tolak dan jangan undi Pakatan Rakyat!

Petikan Berita

Menteri Luar Australia, Senator Bob Carr, berkata Australia tidak boleh dan tidak akan mempengaruhi cara pilihan raya umum patut dilaksanakan di Malaysia walaupun menerima rayuan berhubung perkara itu daripada Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Anwar dilaporkan menulis kepada Carr untuk meminta Australia membantu dalam memastikan pilihan raya umum akan datang di Malaysia, yang berkemungkinan diadakan awal tahun depan, bebas daripada penipuan dan rasuah. SUMBER (sini)


No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.