Thursday, October 11, 2012

KHALID SAMAD PIILIH BELA DAP KAFIR HARBI DARI NASHARUDIN ISA DEMI KUASA

Menyedihkan Khalid "gereja" samad memilih untuk menyokong dan membela Kafir Harbi Karpal Singh dari DAP yang terang terangan menentang hukumm HUDUD dan menentang penubuhan negara ISLAM (klik) berbanding Nasharudin Mat Isa yang berpegang pada prinsip mahu menegakkan hukum HUDUD dan negara islam serta meminta PAS kembali pada perjuangan ASAL PAS... 

Salah kah apa yang diperjuangkan oleh Nasharudin kepada ISLAM dan bangsa melayu serta PAS??? hingga beliau dihina sebegitu...

Inilah dia peristiwa akhir zaman yang dikatakan Rasulullah... berkenaan sikap kumpulan yang mendakwa mereka ULAMA dan ISLAM boleh di jual beli dan di lacurkan demi menghalalkan MATLAMAT akhir iaitu mendapatkan KUASA...KUALA LUMPUR 9 Okt. - Pas tidak akan mempertahankan bekas Timbalan Presidennya, Nasharudin Mat Isa dalam pertelingkahan beliau dengan Pengerusi DAP, Karpal Singh berhubung isu pelaksanaan hukum hudud.

Timbalan Pesuruhjaya III Pas Selangor, Khalid Abdul Samad berkata, kenyataan Nasharudin bahawa Karpal anti-Islam dikeluarkan atas kapasiti peribadinya dan tidak ada kaitan dengan parti.

BACA ARTIKEL PENUH DI : THE UNSPINNER

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.