Friday, July 30, 2010

HARAMKAN DAP! CAUVINIS DAN RASIS

Salam Pejuangan...


saya amat bersetuju dengan cadangan saudara zulkifli Norrdin (Kulim) untuk mengharamkan parti haram jadah DAP... kenapa kerajaan senyap dan sunyi dan tidak mengambil sebarang tindakan??? pelbagai isu dan banayk lagi kalau direkodkan DAP sengaja menyentuh hak, sentimen dan keistimewaan melayu... bukan itu sahaja hinggakan perkara berkaitan raja-raja melayu dan Islam disentuh sewenangnya...

Saya sebagai orang Melayu Islam begitu malu kerana hanya mampu melihat DAP 'merogol', 'memperkosa' dan 'meliwat' Melayu dan Islam secara terbuka dan terang terangan. DAP sudah tidak takut lagi... tidak gentar... malahan cabaran demi cabaran dilaungkan mereka tanpa takut masyarakat bergolak dan keharmomian yang dibina bertahun-tahun hancur sekelip mata...

Kalaulah sikap DAP yang sebegini ditonjolkan sekitar tahun 1970an dahulu saya amat yakin tragedi berdarah sepeti 13 Mei pasti terjadi. Tidak perlu tunggu lama-lama cubalah cabar melayu waktu itu nescaya bala yang akan menimpa... Namun kenapa cina bersama DAP kini tidak mengambil iktibar atas sejarah yang berlaku??? sedarkah bahawa kita telah berjaya membina keharmonian hubungan kaum atas debu-debu kebakaran dan bencada 13 dahulu... dan sehingga kini kita masih lagi meneruskan dasar berkenaan walaupu peristiwa 13 Mei sudah berlalu lebih 40 tahun lalu...

Sebagai seorang yang sayangkan bangsa melayu (akan dituduh rasis oleh cina) sebaik-baiknya kerajaan segera mengambil langkah dibawah peruntukan perundangan bagi mencegah kebiadapan DAP dan Cina ini... pengharaman adalah jalan terbaik... kami tidak faham kenapa kerajaan dibawah Pak tidoLAH dan disambung oleh Najib menjadi takut, pengecut dan bacul untuk menegakkan undang-undang dan mencegar ketegangan kaum daripada berlaku... baik padamkan bara-bara yang timbul dari cuba memadamkan api yang marak menjulang...

Kepada kerajaan dan DAP Cina... kesabaran kami ada batasnya... lihatlah semua dulu hingga kini asyik kaum melayu yang mengalah dan bekorban... yang kaya raya di Malaysia Cina melayu jadi kuli batak mereka... melayu berhempas pulas kerja bagai nak mati bagi mengkayakan cina sebab mereka tokeh yang pegang ekonomi... dah lah pulak tu hak keistimewaan kita pun satu persatu dikebas Cina walaupun melayu perlukan hak itu bagi bersaing kerana kita masih tidak cukup kaya dan kuat serta maju dari pelbagai aspek untuk survived di tanah air kita sendiri... Apa maknanya kita mendabik dada mengatakan tanah ini merupakan TANAH MELAYU kalau bangsa melayu sendiri melarat... menderita... tiada hak dan kuasa dalam ekonomi, pendidikan malahan politik...

Insaflah semua... masanya telah bangkit... melayu perlu menjadi superior... hanya dengan bersati kekuatan kita akan mengatasi bangsa lain... menghapuskan penindasan terhadap melayu ditanahairnya sendiri... DAP mesti diharamkan... Cina mesti di'ajar' agar tidak biadap...

Kepada Allah Berserah...

HARAMKAN DAP!

Salam 2 all.

Cadangan mutakhir pemimpin DAP, Tony Pua, Ahli Parlimen DAP (PJ Utara) untuk memansuhkan diskaun bumiputra dalam sektor tertentu pembangunan sekali lagi membuktikan sikap cauvinis, rasis, anti Melayu dan anti perlembagaan yang dianuti oleh kepimpinan DAP. Dan yang paling malang, orang Melayu saperti Tan Sri Khalid Ibrahim boleh bersetuju dengan cadangan bodoh saperti itu.

Persoalannya bukan isu diskaun bumiputra, tetapi soal prinsip perlembagaan dan keharmonian kaum yang telah dibina sekian lama. Perkara berkaitan hak istimewa Melayu telah tercatat dengan jelas didalam Perlembagaan dan tidak perlu dikupas. Dan ini adalah antara formula kepada perpaduan dan keharmonian agama dan kaum selama ini.

Kepimpinan DAP kini semakin angkuh dan kurang ajar didalam mempersoalkan perkara asasi Perlembagaan. Mereka seolah-olah lupa sikap cauvinis dan rasis yang mereka amalkan adalah punca terjadi rusuhan kaum 1969. Dan bila kita mengingatkan supaya peristiwa hitam 13 Mei itu dijadikan iktibar, maka pemimpin DAP lah antara yang paling bising menyalak mendesak supaya peristiwa itu tidak diungkit-ungkit lagi. Kerana apa? Kerana mereka tidak mahu rakyat khususnya generasi baru mengetahui sejarah hitam mereka!!

Saya membaca lapuran Majlis Gerakan Negara (NOC) bertarikh Oktober 1969 yang membutirkan secara terperinci apa sebenarnya yang berlaku sebelum 13 Mei 1969. Kenyataan saperti "Melayu sudah tidak berkuasa", "ini negeri bukan Melayu punya", "halau Melayu keluar" dan macam-macam lagi yang dibuat selepas DAP memenangi beberapa kerusi di Selangor akhirnya mencetuskan perasaan marah orang Melayu dan berakhir dengan peristiwa berdarah itu. Dan ada antara petualang DAP yang aktif pada masa itu masih hidup dan melalak kesana kemari hari ini.

Kalau tahun 1969 mereka tidak mendapat sokongan orang Melayu, tetapi hari ini bukan sahaja Melayu haprak, pak janggoat-pak janggoat pun turut menyokong mereka. Maka bertambah besarlah kepala mereka, makin menjadi-jadi kesombongan mereka. Tambah pulak ada Melayu yang tergamak menawarkan jawatan Timbalan Perdana Menteri kepada puak-puak cauvinis ini. Hanya kerana nafsu serakah mahu menduduki Putrajaya!! Dan yang lebih teruk, Melayu haprak dan pak janggoat-pak janggoat inoi disamatarafkan dengan sahabat Nabi saw!!

Cuba bayangkan kalau tahun 1969, lebih 40 tahun lepas, mereka meraikan kemenangan kecil itu dengan memaki hamun dan menghina bangsa Melayu, cuba bayangkan apa yang akan mereka lakukan kalau mereka menguasai kerajaan persekutuan, apatah lagi menjawat jawatan Timbalan Perdana Menteri!! Tengok sendiri apa yang mereka buat di Pulau Pinang, Selangor, dan buat seketika di Perak. Dan yang paling malang, ada orang Melayu yang sanggup bersekongkol dengan pelampau-pelampau cauvinis dan rasis ini.

Dan ada antara Melayu haprak ini yang sanggup menipu diri sendiri dengan mendakwa persekongkolan ini adalah demi dakwah dan mendekatkan DAP kepada Islam. Apa yang saya nampak, mereka yang makin lama makin terikut-ikut rentak DAP. DAP semakin tegar dengan semangat anti Islam dan anti Melayunya. Kenyataan terbaru "mursyidul am" DAP Karpal Singh menolak sama sekali gagasan penubuhan negara Islam jelas membuktikan DAP masih dengan sikapnya. Dan ini sepatutnya sudah cukup menyedarkan bangsa Melayu yang beragama Islam bahawa mereka sedang bermain dengan api apabila rela diperkudakan oleh kafir harbi ini. Tetapi tidakn segelintir bangsa Melayu ini sanggup sekali lagi menipu diri sendiri dengan mendakwa kenyataan Karpal itu adalah kenyataan peribadi dan bukan pendirian DAP. Betapalah bangsa yang punya Al Quran ditangannya boleh menjadi begitu bodoh! Memang kebodohan itu bukan suatu jenayah, tetapi kebodohan itu akan membawa kemusnahan kepada agama, bangsa dan tanahair sendiri!!

Pada saya sikap cauvinis, rasis, ala komunis, anti Melayu, anti Islam dan anti Perlembagaan kepimpinan DAP ini semakin melampau. Hari demi hari mereka mengasak umat Islam dan orang Melayu dengan pelbagai isu. Daripada isu tanah, isu biasiswa, isu hak istimewa, kini menular kepada mempertikaikan institusi Islam, Raja-Raja Melayu, badan kehakiman, Polis DiRaja Malaysia, SPRM, SPR, Mahkamah Syariah membawa kepada isu-isu negara Islam, kalimah ALLAH dan lain-lain.

Sekiranya tidak dibendung segera, saya yakin sikap melampau kepimpinan DAP ini akan menjadi barah kepada kestabilan dan keharmonian agama dan kaum yang telah lama kita nikmati selama ini.

Atas alasan itu, saya percaya sudah tiba masanya kita bertindak tegas terhadap kepimpinan DsAP ini. Saya mencadangkan supaya Pendaftar Pertubuhan mengambil tindakan untuk membatalkan pendaftaran parti DAP ini, ianya hendaklah diisytiharkan sebuah pertubuhan haram yang membahayakan rakyat dan negara ini. Rakyat Malaysia tidak memerlukan kepimpinan yang cauvinis, rasis, berfikiran ala komunis, anti Melayu, anti Islam dan anti Perlembagaan saperti DAP. Meminjam kata-kata Presiden Ahmadinejad, "kepimpinan DAP ini wajib dihapuskan daripada peta politik negara ini"!!

Wassalam.

Zulkifli Bin Noordin
Khamis
18 Sya'ban 1431
29 Julai 2010

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.