Tuesday, April 7, 2009

PKR & PAKATAN PENGKHIANAT AGEN YAHUDI : BUKTI DI DEDAHKAN


( Kenapa pertemuan seperti ini perlu diadakan, Apakah sebabnya Saifuddin berjumpa dengan Walter Chia yang merupakan orang yang penting di dalam kerajaan Singapura. Walter Chia adalah orang kanan kepada Presiden Sindapura iaitu Lee Hisen Leong (Anak Kepada Lee Kuan Yew)Tahniah buat Gomo kerana telah berjaya menyalurkan maklumat ini kepada umum.

MAKLUMAT GAMBAR PERTEMUAN SULIT

INDIVIDU TERLIBAT : SAIFUDDIN NASUITON (PEMIMPIN PAS -PRO ANWAR) DENGAN WALTER CHIA, FIRST SECRETARY FOR HIGH COMMISION OF REPUBLIC SINGAPORE.

TEMPAT PERJUMPAAN : KELAB CINTA SAYANG SUNGAI PETANI PAGI TADI. LAMA JUMPA, DARI PUKUL 9 SAMPAI JAM 11 PAGI.

PEMERHATIAN : BERTUKAR-TUKAR DOKUMEN DAN MINUMAN. WALTER CHIA BERSAMA DENGAN MENTERI KEWANGAN SINGAPURA PERNAH DATANG KE PULAU PINANG SEBELUM PILIHAN RAYA UMUM KE-12 BERJUMPA DENGAN BEBERAPA ORANG AHLI PERNIAGAAN CINA DARI DAP.

MAKLUMAT PERBUALAN : MELALUI PERCAKAPAN ANTARA MEREKA, ANTARA LAIN SAIFUDDIN MEMOHON SEJUMLAH DANA YANG BESAR UNTUK PAKATAN RAKYAT.

1) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA KERAJAAN NEGERI YANG HAMPIR MUFLIS SEPERTI KELANTAN DAN KEDAH.
2) DANA UNTUK MEMBIAYAI JENTERA PILIHAN RAYA PAKATAN RAKYAT DI BUKIT SELAMBAU, BUKIT GANTANG DAN BATANG AIR.
3) DANA UNTUK MEMBIAYAI PAKATAN RAKYAT DI PERAK YANG HILANG MATA PENCARIAN.
4) DANA UNTUK MEMBIAYAI BEBERAPA PROJEK DI PULAU PINANG DAN SELANGOR YANG MASIH BELUM DILAKSANAKAN.
5) MERANCANG KAEDAH UNTUK MENJATUHKAN & MENGHADAPI NAJIB.

PEMERHATIAN LANJUT : SELEPAS ITU WALTER CHIA MASUK KE DALAM KERETA YANG BERCERMIN GELAP DAN SAIFUDDIN KELUAR SELEPAS ITU BERSAMA DENGAN DUA BRIEFCASE HITAM.

IHSAN
BLOGG BPN

ULASAN :

NAH INI LAGI SATU BUKTI YANG SAHIH DAN BENAR DARI BLOGGER BPN BUAT RAKYAT SEKALIAN YANG ADA. SEGALA YANG BERLAKU INI TELAH MEMPAMERKAN SIAPAKAH DALANG DALAN MEMBERI DANA KEPADA TEAM PAKATAN PEMBANGKANG.

UMUM MENGETAHUI SINGAPURA MERUPAKAN ORANG TENGAH BAGI U.S DAN SINGAPURA JUGA MERUPAKAN SEKUTU KUAT KEPADA ISRAEL. ANWAR TELAH MEMINTA BANTUAN DARI ISRAEL DANGAN MELALUI NEGARA ANGKATNYA SINGAPURA. SEGALA BENTUK BANTUAN DARI ISRAEL AKAN DI BERI MELALUI SINGAPURA KEPADA ANWAR DAN KEMUDIANNYA DI AGIHKAN KEPADA SEKUTU PAKATAN RAKYAT. PAS AKAN MENERIMA DANA DARI ISRAELINI MELALUI TEAM EDROGAN YANG
DI KETUAI OLEH HUSSAM.

SO FIKIRLAH SENDIRI YA...

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.