Wednesday, June 15, 2016

PENGUNDI PRK KUALA KANGSAR MINTA BANTU CARI TELUR SOTONG PONDAN TERCICIR DARI PEJABAT PAN

Kalau ada "anak ikan" terambil telur sotong pondan ni tolong pulangkan ya sebab dah jadi BAPUK LAYU sotong ni sebab hanya berani cakap belakang ja bila ajak berdepan berterabur LARI MENYOROK... cukup suka spin, tabur fitnah dan pembohongan sampai menyembur nanah jijik dari mulut bau longkang dia tu... KALAU KAU BETUL KENAPA TAKUT BERDEPAN... fitnah guna internet berani berani pulak... dah jadi babi pondan ke...


Sebentar tadi Dato Rizal Mansor, Pegawai Khas DSP Rosmah Mansor tidak dibenarkan masuk ke dalam Sidang Media yang diadakan oleh Rafizi Ramli di Kuala Kangsar YANG BERTUJUAN KHUSUS BAGI MENABUR FITNAH BERKAITAN PERJALANAN ISTERI PM KE TURKI . 
Rafizi Ramli yang sampai pada pukul 12.37 tengah hari namun mengelak dari jumpa Rizal Mansor dan terus naik ke pejabat bersembunyi...
.
Selepas itu, budak-budak PAN telah menyekat pintu masuk ke pejabat PAN. Rizal Mansor yang ditemui berkata beliau datang dari Kuala Lumpur semata-mata mahu mendengar dan mencatat apa yang Rafizi Ramli perkatakan di dalam sidang media berkenaan.

Rafizi Ramli membuktikan dia menang PENGECUT selama ini. Nama Dato Rizal Mansor disebut di dalam Sidang Media beliau sedangkan orang berkenaan berada di luar untuk memberi penjelasan mengenai isu-isu yang dibangkitkan.... betapa MUNAFIK dan BANGSAT Rafizi PONDAN usppss pandan ni!!!!

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.