Friday, June 10, 2016

BANGGA CINA BABI DI PROMOSI BESAR BESARAN OLEH CINA DAP DI PRK SUNGAI BESAR

Memang BODOH bila CINA DAP Kafir Harbi sendiri MEMBABIKAN Kaum Cina keseluruhannya terutama di PRK Sungai Besar sampai siap buat poster besar kempen nak bagi tahu satu Malaysia dan dunia mengatakan CINA BABI hahahaha...

Jamal tak pernah kata CINA BABI malah kata-kata CINA BABI ini dipetik dari adalah poster dan banner palsu rekaan super impose DAP sendiri yang memviralkan nya semasa perarakan baju merah dulu....

SEKARANG di PRK sungai besar DAP buat poster besar promosi CINA BABI!!! 
MAKNANYA memang CINA BABI lah ya sebab CINA DAP sendiri yang mulakan kata CINA BABI dan sekarang di PRK sungai besar buat poster besar CINA BABI...

lama dah tau KEBABIAN tu tak sangka pula CINA DAP bangga dan mengaku CINA BABI

ARTIKEL : http://www.mykmu.net/2016/06/prksgbesar-pakatan-hina-kaum-cina-di-sekinchan/

RABU lepas, ada satu billboard diletak di tengah pekan Sekinchan mendakwa Ketua UMNO Sg Besar, Datuk Jamal Yunos menghina kaum cina dengan gelaran babi semasa perhimpunan raksasa merah tahun lepas.

HARI sama, Jamal yang turut berada di lokasi bilboard itu dipasang, menegaskan, tidak pernah mengeluarkan kenyataan sedemikian dan sememangnya tidak ada bukti langsung yang mengesahkan Jamal pernah berkata begitu, tidak ada.

SEMALAM, DAP melalui Setiausaha Publisitinya, Tony Pua mengesahkan  bahawa billboard itu mereka (DAP) sendiri yang buat.

Jadi berdasarkan kronologi di atas, siapa sebenarnya yang hina kaum cina dengan memanggil mereka ‘cina babi’ ni? Jamal tak mengaku (tidak ada bukti yang menunjukkan sedemikian), DAP pulak mengaku buat billboard itu.

http://images.says.com/uploads/story_source/source_image/470823/342a.jpg

No comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.