Wednesday, June 22, 2016

MALAYSIA TODAY - Sungai Besar Dan Kuala Kangsar : “Waterloo” Mahathir

Apabila saya berjalan melintasi “anjing yang menyalak”, saya tidak terlalu bimbang berbanding apabila saya berjalan melintasi “anjing yang sangat diam” yang kelihatan seperti tidak berminat dengan saya dan hanya melihat saya dari sudut matanya. Mungkin itu adalah fobia yang saya alami semasa berumur lebih kurang sepuluh tahun.

Saya sedang berjalan di Jalan Meru, Kelang sepanjang deretan kedai-kedai Cina sekitar tahun 1960 atau lebih apabila anjing yang kelihatan tidur dan kelihatan tidak mempunyai sebarang minat dengan saya tiba-tiba menyerang dan menggigit kaki. Saya terlalu terkejut sehingga tidak mampu menjerit.

Seorang pekedai Cina yang melihat kejadian itu dengan cepat menghalau anjing tersebut dan kemudian membawa saya masuk ke dalam kedainya untuk memberi saya rawatan perubatan. Dia menyapu beberapa jenis ubat Cina pada luka mengikatnya. Saya tidak pernah pergi ke hospital untuk mendapatkan suntikan anti-tetanus dan mungkin sebab itu saya menjadi seperti anjing gila.KLIK LINK TERUS BACA ARTIKEL BEST

http://www.pru14.tv/2016/06/21/sungai-besar-dan-kuala-kangsar-waterloo-mahathir/
http://www.malaysia-today.net/sungai-besar-and-kuala-kangsar-mahathirs-waterloo/


BOBOI MUKHRIS ANAK MANJA MAHATHIR JUGA SUDAH BUAT U-TURN 
TAPI KENAPA BOBOI MUKHRIZ BIARKAN NYANYUK TU SORANG-SORANG
KANG DIUSUNG PIGGY LAGI... CUBA CALL KWN DIA ATUK YIDEN DAN PIEI
AJAK LA BAWA BERTAUBAT FOKUS IBADAH UMUR PUN DAH SENJA
BARU BULEH KITA KATA... SEMPORNA!!!
https://lh3.googleusercontent.com/-pcd3U55BcBc/V2a3kLKBNSI/AAAAAAAA7ic/juocKw5mw_E/s640/2016-06-19%25252023.11.12.pngNo comments:

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

KEMUNCAK PERJUANGAN MANUSIA MUNAFIK ANWAR IBRAHIM

PENAFIAN

Laman ini tidak bertanggungjawab atas hasil penulisan yang dipetik dari sumber lain serta manipulasi pihak lain yang menggunakan bahan yang disiarkan disini. Laman bertujuan mengumpul maklumat sebagai saluran informasi dan media alternatif mencurahkan idea demi negara.